NASTAVLJA SE SERIJA PROVERA: Ekipa Gradilišta remizirala sa gostima iz Republike Srpske!

Autor:

Sport

13.02.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu u Podrinju odigran je odličan susret.

NASTAVLJA SE SERIJA PROVERA: Ekipa Gradilišta remizirala sa gostima iz Republike Srpske!

Foto: FK Gradilište Loznica

Ekipa Gradilišta nastavila je sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Ovoga puta na terenu u Podrinju protivnik je bio sastav Lokanj koji se takmiči u ligi Republike Srpske.

Republika

Po teškom, blatnjavom terenu viđena je odlična utakmica sa dosta šansi i četiri gola, po dva na obe strane.

Domaći tim je poveo u 22. minutu iz slobodnog udarca koji je i dokumentovan video klipom. Lopta se posle prečke odbila u polje gde je Saša Ilić natrčao i sproveo je u mrežu.

 

 

Nizale li su se prilike na obe strane, ali je opet sastav Gradilišta uspeo da zatrese mrežu. Igrao se 35. minut kada je lopta stigla do Ilića koji je ovoga puta bio u ulozi asistenta, na drugoj stativi golmana Loknja savladao je Ivan Simić. 

To je ujedno bio i rezultat prvih 45 minuta.

U drugom poluvremenu oba trenera su postepeno uvodila igrače sa klupe. Gostujući tim je nešto bolje krenuo što je rezultiralo i prilikama pred golom Gradilišta.

U 60. minutu posle duge lopte napadač Loknja odličnom reakcijom smanjuje na 2:1. Ohrabljeni pogotkom gosti dodatno vrše pritisak kako bi stigli do novog gola i izjednačenja.

Deset minuta pred kraj meča posle greške domaćih igrača gosti iz Republike Srpske dolaze opet tresu mrežu protivnika, 2:2.

To se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat meča. Član Opštinske lige Loznica zadovoljan je prikazanim na ovom meču, već u sredu ih očekuje nova provera. Sloga (Lipnički Šor) ugostiće građevinare 15. februara u 13 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading