IMT SLAVIO U GRADSKOM DERBIJU: Viđeno je osam golova, Rad je mrežu protivnika zatresao tri puta!

Autor:

Sport

04.02.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prijateljskom odmeravanju snaga sastali su se trenutni prvoligaši.

IMT SLAVIO U GRADSKOM DERBIJU: Viđeno je osam golova, Rad je mrežu protivnika zatresao tri puta!

Foto: printscreen/instagram.com/fk.imt

Drugi deo sezone Prve lige Srbije startuje poslednjeg vikenda meseca februara. Treneri polako privršavaju pripreme i dobija se jasnija slika kojih 11 igrača će početi na prolećnoj premijeri.

Republika

Danas je odigran gradski derbi u Beogradu, sastali su se IMT i ekipa Rada, timovi sa suprotnih strana na tabeli.

Traktoristi zimsku pauzu provede na prvoj poziciji na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Sa druge strane, bivši superligaš sa 16 bodova nalazi se na pretposlednjoj poziciji na tabeli. Ove takmičarske godine u takmičarskom duelu igranom na Banjici slavio je IMT rezultatom 3:2.

Baš kao i u prvom meču, igranom drugog dana meseca oktobra i u ovom susretu viđeno je dosta golova. Slavio je IMT rezultatom 5:3.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/fk.imt

 

U pobedničkom sastavu mrežu protivnika pogađalo je pet različitih igrača, u listu strelaca upisali su se Kodžić, Radočaj, Savić, Stamenić i Blagojević. U gostujućem taboru golove su postigli Mladenović, Bacanović i Joković. 

U narednom periodu obe ekipe će nastaviti sa prijateljskim odmeravanjem snaga kako bi što spremniji dočekali početak prvenstva. Lider nastavlja svoj put ka Super ligi protiv Slobode u Užicu, ekipa sa Banjice takođe drugi deo sezone otvara na gostovanju, njihov rival će biti Radnički sa Novog Beograda.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading