GORNJOMILANOVČANI NASTAVLJAJU DA DELE LEKCIJE: Metalac slavio i u trećem susretu na pripremama u Crnoj Gori!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pobeda je nastavljena.

GORNJOMILANOVČANI NASTAVLJAJU DA DELE LEKCIJE: Metalac slavio i u trećem susretu na pripremama u Crnoj Gori!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri iz grada podno Rudnika nastavljaju sa pobedama tokom zimskih priprema koje se obavljaju na crnogorskom primorju.

 

Prethodni dani pokazali su da ozbiljnost čelnika gornjomilanovačkog kluba na početku priprema, nije bila samo "prazno slovo na papiru", već se sada možda može i govoriti o klubu koji i porad katastrofalnih rezultata ostvarenih tokom prvog dela šampionata, u nastavak takmičenja ulazi sa ambicijama koje su pretočene i u kvalitetu ekipe.

U prva dva kontrolna susreta, ekipa Metalca je ostvarila dva ubedljiva trijumfa. Duel protiv podgoričkog Koma okončan je rezultatom 4:1, a u listu strelaca upisali su se Maksimović, Nikolić, Stanojević i Petković. Tokom susreta protiv bijelopoljskog Jedinstva, plavo-beli su sa dva pogotka Markovića i jednim golom Milinkovića ostvarili trijumf rezultatom 3:1, a u trećem susretu Metalac je odmerio snage sa najboljom ekipom u istoriji crnogorskog fudbala, timom podgoričke Budućnosti.

I petostruki šampion Crne Gore morao je da položi oružje pred prvoligašem iz Gornjeg Milanovca. Metalac je poveo već u 10. minutu susreta, a mrežu Podgoričana zatresao je Milinković, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta Fićović je duplirao prednost, igrap se 60. minut. Deset minuta kasnije Sekulić je postavio i konačan rezultat ovog susreta. Budućnost Podgorica - Metalac Gornji Milanovac 1:2 (0:1).

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Igrački roster Metalca

 

Do kraja zimskih priprema, ekipa Metalca će se sastati i sa ekipom OFK Petrovca, a navedeni susret zakazan je za subotu 4. februara.

Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a u prvom prolećnom susretu Metalac će na svom stadionu u Gornjem Milanovcu dočekati šabačku Mačvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading