BRODARAC SE DRŽAO PRVO POLUVREME: Traktoristi ubacili u drugu brzinu u nastavku!

Autor:

Sport

01.02.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri oba tima polako bruse formu za početak prolećnog dela prvenstva.

BRODARAC SE DRŽAO PRVO POLUVREME: Traktoristi ubacili u drugu brzinu u nastavku!

Foto: FK Brodarac

Danas je od 13 časova na stadionu Bežanije odigran prijateljski meč između IMT-a i Brodarca

Republika

Ekipa sa Novog Beograda drži lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije. Sastav IMT-a je na zimsku pauzu otišao sa šest bodova prednosti u odnosu na prve pratioce. Prošle sezone u dvomeču baraža za Super ligu sa ekipom Novog Pazara krajnji rezultat je bio 3:3, ali je superligaški status zadržao sastava Pazaraca zbog više postignutih golova u gostima. 

Današnji duelista lideru prvoligaškog karavana bio je sastav Brodarca. Ekipa se takmiči u Srpskoj ligi Beograd, u kojoj su posle prvog dela sezone završili na deobi sedme pozicije na tabeli.

Republika

Foto: FK Brodarac

Slike sa prijateljske utakmice

Obe ekipe su već u trenažnom procesu, a imaju u pripremnom periodu već i odigrane prijateljske utakmice.

Prvih 45 minuta prijateljskog odmeravanja snaga završeno je sa nekoliko šansi na obe strane, ali nije bilo promene rezultata.

U drugom delu igre oba trenera su izvršila nekoliko izmena, šansu su dobili igrači sa klupe. Na kraju je najozbiljniji kandidat za plasman u superligaško društvo slavio rezultatom 4:0.

Republika

Foto: FK Brodarac

Slike sa prijateljske utakmice

U narednom periodu oba tima će nastaviti sa taktičkim pripremama za nastavak sezone, kao i sa odigravanjem prijateljskih mečeva.

IMT drugi deo sezone počinje već 25. februara kada gostuje Slobodi iz Užica. Mlada ekipa Brodarca nedelju dana kasnije igra prvi meč prolećnom dela sezone, pred svojima navijačima protiv Prve Iskre iz Bariča.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading