KOTLENIK JAČA REDOVE ZA NASTAVAK SEZONE: Svi u klubu žele povratak u međuopštinski rang!

Autor:

Sport

04.02.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće ih očekuje velika bitka za viši rang.

KOTLENIK JAČA REDOVE ZA NASTAVAK SEZONE: Svi u klubu žele povratak u međuopštinski rang!

Foto: FK Kotlenik Leskovac

Ekipa Kotlenika od ispadanja iz međuopštinskog ranga u sezoni 16/17, takmiči se u Opštinskoj ligi Knić.

Republika

U nekoliko navrata sastav iz sela Leskovac bio je u samom vrhu tabele, ali im je plasman u viši rang uvek izmakao. Za vreme zimske pauze sa učinkom 3-0-1 drže prvo mesto na tabeli. Druga dva ozbiljna konkurenta za viši rang imaju po sedam bodova, s tim da ekipa Belih Orlova ima i meč manje. 

Jedini poraz trenutni lider je upravo upisao na gostovanju u Brestovcu. Uprava kluba je u akteulnom prelaznom roku igrački kadara ojačala sa četiri nova imena.

Jošović Miloš (20) će predstavljati možda i najveće pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Miloš dolazi iz redova Gruže sa kojom se takmičio u zonskom rangu. U karijeri je nastupao i za Tavnik i Apolon 4.

Dimitrije Stanojević (16) je drugi novajlija u redovima Kotlenika. On kao i Miloš dolazi iz ekipe Gruža. Radi se o veoma mladom i talentovanom fudbaleru koji tek treba da pokaže svoj pun potencijal.

Prvoplasirani sastav na tabeli je angažovao je i Orlić Lazara (31), kao i Jovanović Aleksu (23) i time je za sada završio sa aktivnostima u prelaznom roku.

Prvi susret na proleće Kotlenik igra pred svojim navijačima protiv verovatno najvećeg konkurenta za viši rang, prvog pratioca iz Brestovca. U prvom susretu Beli Orlovi su slavili na domaćem terenu rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading