SERIJA BEZ KRAJA: Novo pojačanje stiglo na Omladinski stadion!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavo-bela armija iz dana u dan, sve je jača.

SERIJA BEZ KRAJA: Novo pojačanje stiglo na Omladinski stadion!

Foto: OFK Beograd

Novo rukovodstvo OFK Beograda ne staje. Od danas trener Simo Krunić može da računa i na deveto pojačanje u aktuelnom prelaznom roku.

 

Nakon najboljeg strelca vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana Nenada Kudrića, Save Avramovskog, Marka Stojanovića, Tomislava Todorovića i Nenada Stankovića, kao i fudbalskih legendi Milana Smiljanića, Andrije Kaluđerovića i Filipa Kasalice, novi član "romantičara" od danas je postao i Ognjen Marinković.

Reč je o devetnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji levog beka, a na staru Karaburmu stiže iz ekipe Prve iskre iz Bariča.

Marinković je fudbalski prohodao u redovima Zemuna iz kojeg prelazi u novobeogradski Brodarac, a leta 2021. godine postaje član beogradskog Sinđelića za koji je nastupao pre prelaska u redove kluba iz Bariča.

Foto: OFK Beograd

Serija pojačanja je nastavljena - Ognjen Marinković

 

Treba napoemnuti da je ekipa OFK Beograda do sada odigrala i dva kontrolna susreta. U prvom pripremnom meču na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, "romantičari" su savladali ekipu OFK Žarkova rezultatom 5:1, dok su u meču protiv Omladincka iz Novi Banovaca koji je odigran u "kući fudbala" u Staroj Pazovi, poraženi rezultatom 1:2.

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. 

Prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading