USTALJENA PRAKSA JE NASTAVLJENA: Crveno-beli produžili ugovor sa iskusnim defanzivcem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u narednih šest meseci predstavljaće bedem ispred gola vršačkog kluba.

USTALJENA PRAKSA JE NASTAVLJENA: Crveno-beli produžili ugovor sa iskusnim defanzivcem!

Foto: OFK Vršac

Uspešan tim ne treba menjati, parola je koju tokom aktuelne zime apsolutno poštuju u redovima vršačkog prvoligaša.

 

Prethodne jeseni debitovali su u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja. Prvi deo sezone okončali su na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza, što predstavlja ostvarenje kojim svi u redovima vršačkih crveno-belih moraju biti zadovoljni.

Pauzu između dva dela šampionata rukovodstvo OFK Vršac je iskoristilo da produži saradnju sa nekolicinom igrača koji su bili nosioci igre u prethodnom periodu. Parafe na nove ugovore već su stavili Jevgen Pavlov, Filip Stanisavljević, Dejan Parađina, Ognjen Ilić i Aleksandar Lazevski, a sada je to učinio i stub odbrane vršačkog prvoligaša.

Milovan Petrić i u narednom periodu nosiće crveno-beli dres. Dvadesetosmogodišnji fudbaler koji igra na poziciji centralnog beka, tokom prethodne jeseni odigrao je ukupno 16 mečeva i na terenu proveo 1.308 minuta. Mrežu protivnika nije zatresao, a šest puta se njegovo ime našlo u sudijskoj beležnici.

Foto: OFK Vršac

Vršački crveno-beli sa mnogo optimizma očekuju nastavak šampionata

 

Iskusni defanzivac karijeru ja započeo u redovima novosadske Vojvodine, a nastupao je za RFK Novi Sad, Metalac iz Gornjeg Milanovca, BSK Borču, novosadski Proleter, Kolubaru iz Lazarevca, Bečej 1918, novosadski Kaber i OFK Bačku iz Bačke Palanke. Od januara 2017. do januara 2018. godine kao internacionalac nastupao je za makedonsku Akademiju Pandev.

Da podsetimo, u prvom susretu prolećnog dela šampionata vršački crveno-beli dočekuju ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice i već nakon tog susreta biće znatno jasnije da li je aktuelni sastav OFK Vršca spreman da se uključi u borbu za Super ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading