NE DAM ZEMLJU CARA DUŠANA: Kada FK Milan Orlić slavi, podrhtava kompletno Novo Selo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselo je bilo u Novom Selu.

NE DAM ZEMLJU CARA DUŠANA: Kada FK Milan Orlić slavi, podrhtava kompletno Novo Selo! (VIDEO)

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Fudbalski klub Milan Orlić iza sebe ima uspešnu polusezonu u okviru Međuopštinske lige Jadar. Novoselci su jesen okončali na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na lidera Jedinstvo iz Zavlake i sa punim pravom u nastavak takmičenja ulaze sa ambicijama koje su vezane za plasman u viši rang.

 

Povodom tek proteklih novogodišnjih praznika, a uoči pravoslavnog Božića i predstojeće srpske Nove godine, rukovodstvo kluba iz Novog Sela organizovalo je proslavu kojoj su pored igrača i rukovodstva kluba, prisustvovali i svi oni koli su prethodnih godina pomogli u radu ovog sportskog kolektiva kako bi on osptao i trajao.

Kako se može videti na osnovu video snimaka, izuzetno veselo je bilo u Novom Selu, a svima je dobro došlo malo opuštanja pred buduće izazove.

 

 

Da podsetimo, FK Milan Orlić je tokom prvog dela šampionata ostvario skor od osam pobeda, četiri remija i samo jednog poraza (Studenac Gornja Koviljača 0:2) i sa punim pravom pretenduju da narednog leta "prvi preseku vrpcu" ovog ranga takmičenja i obezbede plasman u Mačvansku okružnu ligu iz koje su ispali u sezoni 2021/22.

Debitantski meč u nastavku šampionata, ekipa Milan Orlić će odigrati u Jadranskoj Lešnici protiv Cera. Prvi ovosezonski meč dve ekipe koji je odigran u Novom Selu ubedljivo je pripao Fudbalskom klubu Milan Orlić rezultatom 4:0.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading