MAJSTORI UŽURBANO UČE RUSKI: Nakon novog trenera, "kraj Studenjaka" stigao i kompletan tim novajlija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.01.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba, pre samo par dana, beogradskim i srpskim fudbalom se pronela vet da je ruski trener preuzeo kormilo novobeogradskih "Majstora".

MAJSTORI UŽURBANO UČE RUSKI: Nakon novog trenera, "kraj Studenjaka" stigao i kompletan tim novajlija!

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Nekadašnji trener moskovskog Spartaka, Dinama iz Tbilisija, Vitebska, Dinamo Brijanska, kazahstankog Akžajika, kuvajtskog Al-Fahahela. moskovskog Torpeda, Al-Kadisija iz Kuvajta, subotičkog Spartaka, Al-Tadamona iz Kuvajta, grčke AE Sparte, makedonske Belasice iz Strumice i Mohamedana iz Indije, nakon punih pet sezona vraća se u Srbiju.

 

U periodu od 2015. do 2017. godine, Andrej Černišov sedeo je na klupi subotičkog superligaša, a od predstojećeg proleća predvodiće novobeogradski Radnički koji se od prethodne jeseni takmiči u okviru Prve lige Srbije.

Prvi deo šampionata "Majstori" su okončali na 12. poziciji i predstoji im borba za očuvanje prvoligaškog statusa, a u tom cilju klub je pored novog trenera angažovao i nekolicinu fudbalera za koje se očekuje da će nkedašnjem finalisti nacionalnog kupa Jugoslavije omogućiti mirniji rad u predstojećem periodu.

Na stadion "kraj Studenjaka" već su pristigli Miloš Perović, Ilija Matejević, Dragi Bumbar, golman Čubraković, Nikola Gluščević, Lazar Marjanović, Miroljub Pešić, Marko Luković, Marko Đorđević, Stefan Andrić i Uroš Blagojević.

Foto: Starsport

"Majstori" na ruski pogon

 

Očekuje se da će nekadašnji pomoćnik u ruskom nacionalnom timu, uz navedena pojačanja i igrački kadar koji je prethodne jeseni nosio dres "Majstora", uspeti da ostvari ambicije koje je pred njega postavio rukovodeći kadar novobeogradskog kluba.

Da podsetimo, ekipa Radničkog prolećnu premijeru imaće na svom terenu na Novom Beogradu kada im u goste dolazi gradski rival, ekipa Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading