SAMO JE KLASA VEČNA: Trofejni fudbaler Partizana - igračka legenda crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.01.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođen je u jednom od najstarijih banatskih gradova koji se nalazi na jugoistočnom rubu Panonske nizije.

SAMO JE KLASA VEČNA: Trofejni fudbaler Partizana - igračka legenda crveno-belih!

Foto: OFK Vršac

Iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Sa beogradskim Partizanom, čiju je kompletnu fudbalsku školu prošao, osvojio je pet šampionskih titula i dva trofeja u nacionalnom kupu. Kasnije je ostvario bogatu internacionalnu karijeru (u Ukrajini, Sloveniji i Bosni i Hercegovini) koju je začinio i nastupima u dresu najbolje selekcije Makedonije.

 

Već četiri i po godine Aleksandar Lazevski deo je OFK Vršca i sa ekipom iz rodnog grada ostvario je najveće uspehe u istoriji ovog sportskog kolektiva. U crveno-belom dresu izborio se za plasman u Prvu ligu Srbije, a tokom prethodne jeseni bio je deo ekipe koja se smatra jednom od najvećih iznenađenja drugog stepena srpskog fudbalskog takmičenja.

Kapiten Vrščana je u prvom delu šampionata odigrao 15 mečeva. Nije se upisao u listu strelaca, a četiri puta se našao u sudijskoj beležnici.

S obzirom da za nešto više od dve nedelje proslavlja 35. rođendan, već sada se u Vršcu postavlja pitanje na kojoj poziciji će Lazevski nastaviti svoje bitisanje u fudbalskom sportu. 

U južnobanatskom okrugu već sada provejava ideja da Aleksandar Lazevski po okončanju igračke karijere preuzme jedno od glavnih pozicija vršačkog kluba i da sa tog mesta pokuša ono što e do skoro smatralo neostvarivim, da se OFK Vršac plasira u elitu srpskog klupskog fudbala.

Foto: OFK Vršac

Vršačka ekipa 2022/23

 

Da podsetimo, OFK Vršac je prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončao na osmoj poziciji sa 25 osvojenih bodova, a borbu za plasman u ovosezonski plej-of započinje 25. februara duelom sa sremskomitrovačkim Radničkim na domaćem terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading