POSLEDNJI MEČ PRED PAUZU: Hoće li Toplica uspeti da se odupre Poletu?!

Autor:

Sport

16.11.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 15. kolu Nišavske okružne lige ekipa Poleta ugostiće sastav iz Šarlinca. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

POSLEDNJI MEČ PRED PAUZU: Hoće li Toplica uspeti da se odupre Poletu?!

Foto: FK Toplica Šarlinac

Poslednji meč u jesenjem delu prvenstva Nišavske okružne lige za oba tima. Ekipe se nalaze na suprotnim stranam na tabeli, ali sa željom da sezonu završe sa tri boda.

Republika
 

Polet posle odlične igre u prvih sedam kola nove sezone igra po principu toplo-hladno. Sa učinkom 9-1-3 nalaze se na deobi druge pozicije sa ekipom Borca. Lider na tabeli im beži četiri koraka. 

Na terenu u Radevcu ekipa ima osvojenih 13 bodova, u šest mečeva samo jedan poraz i jedan nerešen ishod. Jedini tim koji je odneo ceo plen je upravo Zemljoradnik koji je prvi na tabeli. 

Sastav trenera Olivera Stefanovića daje dosta golova na mečevima, po tom parametru su na broju 40. Upola manje puta tresla se njihova mreža od starta sezone.

U nedelju će sa druge strane centra biti igrači Toplice. Tim iz Šarlinca se sa 13 bodova nalazi na 11. poziciji na tabeli. U ovaj meč ulaze posle pobede u prošlom kolu protiv Moravca rezultatom 3:0. 

Ekipa igra dosta bolje na svom terenu gde je osvojena i većina bodova u ovoj sezoni. Samo tri boda upisana su na gostovanjima uz pet poraza u šest odigranih mečeva. 

Igrači pod dirigentskom palicom Mitić Gorana igraju uvek na gol više, bez preterne odbrane protiv bilo kog protivnika. U nedelju se očekuje meč sa dosta golova i prilika na obe strane.

Iz gostujućeg tabora pred nedeljni duel poručuju:

- U toku ove sezone igrali smo dosta promenjivo i nismo zadovoljni trenutnim plasmanom na tabeli. Na gostovanje ekipi Poleta idemo rasterećeno i nadamo se da ćemo se vratiti neporaženi. U toku zimske pauze planiramo da se pojačamo na određenim pozicijama i da na proleće napadnemo bolji plasman u gornjem delu tabele.

U međusobnim duelima prošle sezone oba tima su slavila po jednom, prvo je Toplica na gostovanju bila ubedljiva rezultatom 4:0. Polet je na proleće iz Šarlinca odneo sva tri boda minimalnom pobedom od 1:0.

Polet (Radevac) - Toplica (Šarlinac)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Radevcu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading