UTAKMICA SA DOSTA PRILIKA: Domaći tim boljom završnicom do tri boda!

Autor:

Sport

16.11.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Nišavske okružne lige ekipa Pobede iz Rusne ugostila je Rad iz Merošine. Domaći sastav je slavio rezultatom 4:2.

UTAKMICA SA DOSTA PRILIKA: Domaći tim boljom završnicom do tri boda!

Foto: FK Rad 1974 Merošina

Od samog starta utakmice viđen je dobar fudbal, sa velikim brojem prilika na obe strane, igralo se na gol više.

Republika
 

Prvi do gola stižu domaći igrači. Igrao se 24. minut kada je Stefan Filipović sa nekih 20 metara savladao golmana Rada za 1:0.

Posle drugog polaska sa centra od starta meča igra se dodatno rasplamsala. Imali su svoje prilike igrači iz Merošine, ali lopta nije htela u gol. 

Pred sam kraj prvog poluvremena golman Živković opet vadi loptu iz svoje mreže. Danilo Dimitrijević duplira prednost svog tima i postavlja rezultat pred pauzu na 2:0. 

Na poluvremenu oba trenera vrše po jednu izmenu. U domaćem taboru Ignjatović prepušta svoje mesto Miljkoviću. Sa druge strane trener Kandić menja Danijela Ponoševca, a na teren šalje Milosavljevića.

Pokušavali su igrača Rada nešto ofanzivnijom igrom u nastavku da prepolove prednost protivnika, ali su igrači Pobede opet zatresli njihovu mrežu. 

U 64. minutu posle kornera najbolje se snalazi Dimitrijević i svojim drugim golom na meču povećava prednost na 3:0. Nekoliko trenutaka kasnije golman gostiju dobija direktan crveni karton i Rad nastavlja meč sa 10 igrača u polju.

Jedanaest minuta kasnije mladi Mitić Mihajlo povećava na 4:0. Tri minuta kasnije autogol Borakovića, rezultat 4:1. 

Gosti ohrabljeni prvim golom kreću jače u napad što rezultira novom promenom rezultata. Jašarević Angelo Emran savladala golmana Marijanovića za 4:2. To je ispostaviće se na kraju i konačan rezultata meča. Igralo se otvoreno, oba tima su imali veliki broj prilika za postizanje gola, ali su u završnici spretniji bili igrači Pobede.

Pobeda (Rusna) - Rad 1974 (Merošina) 4:2 (2:0)

Pobeda: Marijanović, N. Dimitrijević, Mitić, Stamenković, Boraković, Kasumović (od 1' Ignjatović (od 46' Miljković)), Tasić, Ljubisavljević, Filipović, Jovančić (od 71' S. Dimitrijević)

Rad: Živković, Jeremić, Jovanović, Ilić, Dinić, Milić, Jašarević, Todorović, Ponoševac (od 46' Milosavljević), Đorđević, Šević

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading