KRALJ STRELACA: Užice ima čime da se podiči!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se sumiraju utisci.

KRALJ STRELACA: Užice ima čime da se podiči!

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Jesenji deo sezone u okviru Zone Zapadno-moravske je okončan. Klubovi i fudbaleri su na zasluženom odmoru, a samim tim vreme je da se istaknu oni koji su prethodnih meseci obeležili 

 

Najbolji strelac jesenjeg dela sezone kada j navedeni rang takmičenja u pitanju, jeste fudbaler užičkog Jedinstva Putevi, Darko Marić.

Užički centarfor je tokom jeseni 12 puta bio strelac za svoju ekipu na ukupno devet utakmica. Het-trik je ostvario u 4. kolu u susretu koji je njegova ekipa rešila u svoju korist rezultaom 5:0 protiv Crnokose iz Kosjerića. Tokom susreta protiv imenjaka iz Konjvića dva puta se upisivao u listu strelaca, a po jednom je tresao mreže čačanskog Keja, prijepoljskog Polimlja, Jasena iz Brodareva, Spartaka 1976, čačanske Slobode, Sevojna i Zlatara iz Nove Varoši.

Navedenim ostvarenjem Darko Marić je jesenji kralj strelaca u okviru Zone Zapadno-moravske, a tokom predstojećeg proleća imaće veliku konkurenciju kada je borba za konačnog golgetera ovog takmičenja. Po gol manje u odnosu na centarfora užičkog kluba postigli su Nenad Vasiljević (Polet Trbušani), Vladimir Ćirović (Jedinstvo Konjevići), Vukašin Drakulić (Sloboda Čačak) i Nikola Ivanović (Jedinstvo Konjevići).

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Lista strelaca Zone Zapadno-moravske

 

Da podsetimo, ekipa Judinstvo Putevi je jsenji deo sezone okončala na deobi 5. i 6. pozicije sa imenjakom iz Konjevića. Obe ekipe na svom kontu imaju 23 osvojena boda što je deset manje u odnosu na lidera Omladinac iz Zablaće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading