DERBI U OSTRUŽNICI: Obe ekipe u odličnoj formi, očekuje nas odlična fudbalska predstava!

Autor:

Sport

09.11.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda u Ostružnici biće odigran meč Prve Beogradske lige (grupa A). Borac će ugostiti ekipu Umke, utakmica se igra u subotu od 13 časova.

DERBI U OSTRUŽNICI: Obe ekipe u odličnoj formi, očekuje nas odlična fudbalska predstava!

Foto: FK Borac Ostružnica

U subotu se na terenu Borca u Ostružnici igra pravi komšijski derbi. Duel dve ekipe koji već nekoliko sezone donosi sportski spektakl i okuplja veliki broj navijača i ljubitelja fudbala u Beogradu. Velika pažnja usmerena je na meč drugog i trećeg tima na tabeli koji će dodatno zamrsiti konce u A grupi.

Republika

Foto:  

Sastav iz Ostružnice igra odlično u ovoj sezoni, nalaze se u samom vrhu tabele sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim dvojcem. Predrag Mudreše je odlično selektirao tim ove godine, samo sedam primljenih golova u 12 mečeva je svakako podatak za poštovanje.

Na domaćem terenu u šest odigranih susreta imaju pet pobeda i jednu podelu bodova. Borac igra u odličnoj formi, trenutno su na nizu od šest vezanih pobeda. 

- Ekipa je posle nekoliko pobeda više nego motivisana i daćemo sve od sebe da nastavimo taj niz. Do sada smo primili najmanje golova u prvenstvu što govori o stabilnosti i disciplini ekipe. Spremni smo! - kaže iskusni čuvar mreže Borca Đelov Marko.   

U subotu u Ostružnicu stiže Umka. Ekipa koja deli prvo mesto na tabeli sa timom Balkan Mirijevo i koja ima samo jedan bod više od subotnjeg rivala. Sastav Velibora Bacića igra bolje na svom stadionu nego na strani. Jedini poraz u sezoni upravo je upisan van domaćeg terena. Pored poraza na gostovanju ekipi Siti Sport klub, Umka je van svog stadiona upisala i četiri pobede i jednu podelu bodova.


Zasigurno je da nas čeka veoma uzbudljiva utakmica, tom prilikom prvi čuvar mreže Umke, Momčilo Kovač istakao je svoja očekivanja:


- U subotu gostujemo komšijskom Borcu iz Ostružnice. Odlično poznajemo ekipu, pokušaćemo da prikažemo svoju prepoznatljivu igru i u optimizmu čekamo poslednje kolo. Utakmica od velikog značaja za oba tima, nadamo se novoj pobedi. 

Prošle sezone u duelima ove dve ekipe viđene su pobede domaćina. Prvo je Borac na svom terenu slavio 1:0, a na proleće je Umka uzela sva tri boda pred svojim navijačima rezultatom 2:1.

Borac (Ostružnica) - Umka

Subota, 12. novembar od 13 časova

Teren u Ostružnici

BONUS VIDEO: 

 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading