MORAMO POMOĆI KOLIKO MOŽEMO: Nekadašnji reprezentativac nema dilemu kada je spas OFK Beograda u pitanju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratiće se romantika u vrh srpskog fudbala.

MORAMO POMOĆI KOLIKO MOŽEMO: Nekadašnji reprezentativac nema dilemu kada je spas OFK Beograda u pitanju! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Klub prijatelja OFK Beograda

OFK Beograd Duško Tošić

U utorak 8. novembra na pomoćnom terenu Omladinskog stadiona na staroj Karaburmi odigran je pravi fudbalski spektakl.

 

Nekadašnji rivali, a danas veliki fudbalski prijatelji, veterani OFK Beograda i Crvene zvezde odigrali su meč kojim se još jednom pokazalo da klub sa stare Karaburme neće nestati sa fudbalske mape Srbije, jer srpski sport to sebi ne sme da dozvoli.

Nakon odigranog susreta plavo i crveno-belih, a pre druženja, tzv. "trećeg poluvremena", nekadašnji fudbaler i OFK Beograda i Crvene zvezde, Duško Tošić je izjavio:

- Drago mi je da smo se posle toliko godina svi mi OFK-ovci skupili na jednom mestu. Neke svoje nekadašnje saigrače sam video prvi put nakon 12, 13 godina. Svako od nas ima neki svoj put. Svi su se okrenuli različitim poslovima. Neko je pronašao sebe ili u fudbalu, ili nekim drugim oblastima. Jasno je da svi moramo češće da se okupljamo. OFK Beograd zaslužuje da bude u Prvoj ligi, a mi nekadašnji igrači moramo pomoči koliko god možemo.

 

 

Da podsetimo, OFK Beograd se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd i nakon 13 odigranih utakmica sa 20 osovjenih bodova zauzima petu poziciju na tabeli, a svakako se svi na Omladisnkom stadionu nadaju da "Romantičari" na proleće mogu da se uključe i u borbu za plasman u viši rang srpskog fudbalskog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading