DERBI NA TERENU U DVORANU: Ko će do prvih bodova u sezoni?!

Autor:

Sport

13.10.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Druge gradske lige Kruševca sastaju dve ekipe sa dna tabele. Drugari iz Stanca dočekuje ekipu Mladost VPD. Utakmica je zakazana za nedelju sa početkom od 11 časova.

DERBI NA TERENU U DVORANU: Ko će do prvih bodova u sezoni?!

Foto: FK Drugari

Derbi začelja. Ekipe koje u uvodnih šest kola nove sezone nisu uspele da uzmu bodove. Domaćin nedeljnog susreta sa samo četiri datih gola predstavlja najgori napad lige. Ništa bolja situacija nije ni po broju primljenih golova.

Drugari - Mladost V.P.D.

Nedelja, 16. oktobar od 11 časova

Teren u Dvoranu

I u toj negativnoj koloni su prvi sa četrdeset jednim primljenim golom. Ekipa Mladosti takođe od starta sezone bez bodova. Situacija kod primljenih i datih golova je nešto bolja, ali se ipak na kraju gledaju bodovi. U najavi meča izjavu dao je funkcioner domaćina, Kristijan Milenković:

Republika

Foto: FK Drugari

 

- Kao i do sada moja očekivanja su uvek pozitivna i nadam se prvim bodovima. Uveren sam u to, kada bi igrači poradili na ozbiljnosti i bili prisutniji na utakmicama, da bi prve bodove dosta ranije osvojili. Odziv igrača za utakmicu u nedelju je konačno onakav kakav bi trebao uvek biti, i nadamo se da ćemo konačno izaći sa najjačom postavom. Sa ekipom Mladosti V.P.D. smo već igrali prijateljski meč i znamo da imamo kvaliteta kositi se sa njima, pogotovo postava koja će zaigrati u nedelju.

Pored Milenkovića komentar na predstojeći duel dao je i igrač Teodor Toskić:

- U derbiju začelja očekujemo pobedu. Sa ekipom Mladosti V.P.D. smo odigrali dve prijateljske utakmice pred početak sezone i u oba navrata nam je jako malo falilo da pobedimo. Sada su stvari drugačije i naša ekipa je više uigrana. U meč ulazimo sa velikom željom za pobedom i nadamo se da ćemo polusezonu završiti sa 3 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading