KULIĆI SU KLOŠARI, U NIŠU NISU IMALI NI TOALET! Majka Todore Delić uzvraća udarac! Obrušila se na Miljaninu majku!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal ne prestaje jer se porodice prepucavaju!

KULIĆI SU KLOŠARI, U NIŠU NISU IMALI NI TOALET! Majka Todore Delić uzvraća udarac! Obrušila se na Miljaninu majku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka učesnice Elite Teodore Delić, Slavica, nastavila je rat u spoljnom svetu sa majkom Marije Kulić, Marijom, pa je sada nastavila da raskrinkava njenu porodicu u Nišu.

Naime, Slavica sada tvrdi da Kulići svojevremeno nisu imali ni toalet u kući, tako da nemaju pravo da vređaju njenu naslednicu Teodoru ni po kom osnovu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Bebica

 

- Ne obraćam pažnju na klošarku Mariju Kulić, koja je imala švalere i naterala je svoje dete (Miljanu) da bude duševni bolesnik. Miljana zarađuje svašta nešto, a ona zarađuje pare. Ona je klošarka, obična prostakuša. Ta klošarka iz Niša nije imala ni wc šolju, njihova prodica nije imala ni gde da se okupa - rekla je Delićkina majka za Pink.rs, pa je nastavila:

Foto: ATa Images

Miljana Kulić

 

- Ja svoju Teodoru podržavam samo ako vodi ljubav s nekim koga voli, a ona voli Nenada. Marija naziva moje dete štakorkom, a moje dete nije bar bolesno. Volela bih da mi Teodora rodi dečaka dok sam ja u punoj snazi. Znam ja da će Nenad i Teodora biti dugo zajedno. Ja imam tri ćerke, a Nenad ima dve ćerke, zato bih volela samo da imaju možda sina. Inače nek je živa i zdrava i da je sin u pitanju. Volela bih da čuvam unuče - rekla je Slavica.

Inače, Marija je pre toga vređala i Slavicu i Teodoru Delić govoreći da učesnica Elite ima usne kao patka, što je strašno. Potom je komentarisala i njene tetovaže, pa je vređala na više osnova, zbog čega se Slavica odmah oglasila za medije, kako bi se obračunala s Kulićima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading