PLAŠIM SE DA NE NAUDI MOJOJ ĆERKI! Oglasila se majka Teodore Delić, evo šta je rekla o Kulićki!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka takmičarke u ozbiljnom strahu!

PLAŠIM SE DA NE NAUDI MOJOJ ĆERKI! Oglasila se majka Teodore Delić, evo šta je rekla o Kulićki!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Teodora Delić i njena cimerka Miljana Kulić prave karambol na imanju svakodnevnim svađama, a sada se oglasila i njena majka. Ona tvrdi da je u strahu da Miljana ne povredi njenu naslednicu.

Ona je prvo govorila o odnosu Teodore i Bebice, za kog tvrdi da joj je drag. 

- Naravno da bih volela da mi Teodora podari jednog dečaka zajedno sa Nenadom i da postanem baka dok sam još u snazi da čuvam jednog malog dečaka. Ja imam tri ćerke i Nenad ima dve ćerke i sad bi bilo najlepše kad bi Teodora rodila jedno muško dete. Naravno da bih prihvatila da on dođe da živi sa nama, on je vredan dečko i čestit i to ne bi bilo nikakvih problema - rekla je ona za Pink.rs, pa se dotakla Miljane:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

 A ovo što su se podžabali, Teodora ima traume od Miljane, ona se i dalje plaši kada neko uđe na vrata od sobe, drhti na svaki korak, pa hvata Nenada za ruku, znate još uvek je sveža ta njena trauma i potrebno je vreme da se sve to zaleči. Plašim se da joj ne naudi! Zbog toga ona ima problema sa poverenjem i generalno je pod pritiskom, pa dolazi do tako nekih konflikata. Bebica i oni se vole, vidim da je to iskrena ljubav, Nenad je malo zreliji i ima brak iza sebe, pa ima mnogo više iskustva, Teodora je mlada devojka imala je vezu jednu strastvenu, pa je stavila to na pauzu ali eto pojavio se Nenad i ona je nastavila dalje sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading