DARJAN SE PONAŠA KAO ŽENA! Oglasila se Marija Kulić, evo što ne odobrava vezu ćerke s Radomirovićem!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i dalje ne prihvata Darjana!

DARJAN SE PONAŠA KAO ŽENA! Oglasila se Marija Kulić, evo što ne odobrava vezu ćerke s Radomirovićem!

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija, kaže da njena ćerka može da bude s Darjanom Radomirovićem na imanju u Šimanovcima iz dosade, ali da joj on ne treba u spoljnom svetu, jer je ona veće muško od njega. Marija kaže da Miljana napolju ima sve i da dozvoljava samo da budu zajedno dok traje rijaliti, te i da je to najbolja opcija.

Mišljenja sam da oni ne treba da budu zajedno. Sta ce Miljani muškarac sa kojim bi u vezi ponovo bila ona muško. On se ponaša kao žena! Darijan je: površan, ciničan,egocentričan, hvalisav, nepromišljen, prevrtljiv i pretenciozan - rekla je Marija za Espreso, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

 

-  I da se pomire, Miljana u spoljnom svetu ima baš sve sto joj je potrebno, tako da Darijan može samo da joj bude dečko sa kojim bi neko vreme provodila u rijalitiju, čisto da joj ne bude dosadno, inače, ništa ozbiljno. 

Inače, Miljana je u rijalitiju ušla u sukob sa dosta cimera i zapretila da će napraviti haos ako joj neko bude psovao majku i ostatak porodice.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Miljana Kulić

 

Pošto vidim koliko se ljudi urotilo protiv mene, bolje da odmah ustanem i da kažem šta imam, nego da posle bude belaja. Nisam nikome prva vređala porodicu, a na moju se svi kače. Da budem jasna. Leteće glave ako mi neko opsuje majku, ako samo pokuša da loše nešto kaže za mog oca i moje sestre. Ko je dobar sa mnom, dobra sam i ja sa njim. Drugačije ne može, tako da me ne zanima šta ko misli. Ovo nisu pretnje, ovo su upozorenja jer ja neću više da tolerišem neke stvari. Nisam najgora, ne psujem druge, ali ko me izazove, videće koliko mogu da budem bolesna i odvratna - rekla je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading