NIJE MI PAMETNO DA BUDEM SA TOBOM! Darjan strahuje zbog Miljane! Plaši se da ne doživi sudbinu kao Bebica! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su počele čarkice u vezi!

NIJE MI PAMETNO DA BUDEM SA TOBOM! Darjan strahuje zbog Miljane! Plaši se da ne doživi sudbinu kao Bebica! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Učesnik Elite Darjan Radomirović razgovarao je sa Miljanom Kulić i o tome da li je pametno da započinju bilo kakvu čvrstu vezu, pa je šokirao rečima. Naime, on je rekao da ne znam koliko je pametno da nastavljaju sve ovo što su započeli u rijalitiju, pre svega zato što strahuje da ne doživi istu sudbinu kao Nenad Macanović Bebica, s kojim se Nišlijka prepucavala u rijalitiju kako je stigla. 

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana i Darjan

 

- Mnogo mi je lepo sa tobom i kao da sam procvetao u rijalitiju otkako smo započeli sve ovo. Sa druge strane, plašim se da me nešto ne namestiš ili iskoristiš. Gledam šta se sve dešavalo Bebici, samo sam vratio film i nije mi bilo dobro. Ne znam, imam utisak da si sada sve super sa mnom, a da ćeš, ako dođe do prve svađe da ćemo ovde oči da vadimo. Nisam ja za taj cirkus, volim da se slažemo - pričao je Darjan, a Miljana je već tada počela da paniči:

- Jel ti mene smatraš nekom lujkom? Na šta ti ja ličim? Nisam ušla u ovaj odnos da bih se bila sa tobom ili tome slično! Samo ispipavam teren, gledam i koliko si ti iskren prema meni.

Otkako je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, ubrzo se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja ne odobrava sve ovo još uvek.

-  Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog - poručila je Kulićka za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Marko

21.02.2024 10:02

A jel me voliš? Zakuni se. Zakuni se ponovo. I ponovo.

kraki

21.02.2024 13:31

Darjan ce proci gore nego svi pre nega