VANREDNO OBRAĆANJE MARIJE KULIĆ, POSLALA PORUKU U ELITU: Otkriveno sve o VEZI sa Darjanom, Miljani neće biti dobro kada sazna!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić odlučila je da progovori o svemu!

VANREDNO OBRAĆANJE MARIJE KULIĆ, POSLALA PORUKU U ELITU: Otkriveno sve o VEZI sa Darjanom, Miljani neće biti dobro kada sazna!

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Po povratku u rijaliti ,,Elita 7" Miljana Kulić uplovila je u romansu sa Darjanom Radomirovićem, za kog njena majka Marija Kulić smatra da je samo koristi za opstanak. 

Naime, Marija se oglasila za medije, te je iznela svoj stav o Darjanu i otkrila da li na njega gleda kao na zeta. Tokom izjave, Marija je iznela jasno mišljenje da je stava da su svi Miljanini bivši momci od nje hteli da izvuku korist, ali da ne smatra da je Darjan loš, već da joj je sumnjivo što je tako naprasno krenulo sve u ubrzanom tempu. 

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, Marija Kulić

 

- Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prvljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Marija za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading