MENJA SE TOK RIJALITIJIA: Doneta ZVANIČNA ODLUKA u ,,Eliti 7", posle OVOGA više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo zvaničnu odluku o životu u rijalitiju!

MENJA SE TOK RIJALITIJIA: Doneta ZVANIČNA ODLUKA u ,,Eliti 7", posle OVOGA više ništa neće biti isto!

Foto: shutterstock

Kao što je već postala uobičajena praksa svake nedelje, produkcija rijalitija "Elita 7" poslala je pismo takmičarima u kući "Odabranih" sa obaveštenjem da je došlo vreme za nove nominacije. Ovo je trenutak kada takmičari moraju da donesu teške odluke i nominuju jednog od svojih cimera koji će se naći u borbi za opstanak u rijalitiju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita 7 najnovije vesti

 


Proces nominacija je uvek izazovan i napet za takmičare, jer moraju da razmotre sve svoje odnose i postupke unutar kuće kako bi doneli pravu odluku. Svaka nominacija nosi sa sobom emotivni teret i unosi tenziju među ukućanima.

Nominacije su uvek emotivno nabijene burnim reakcijama, jer takmičari moraju da se suoče sa činjenicom da će neko od njih morati da napusti kuću. Ovaj proces često dovodi do konflikata, suza i napetosti među učesnicima, jer niko ne želi da vidi svog prijatelja ili prijateljicu da napušta rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 najnovije vesti

 

- Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti "Elitu", kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah - glasilo je pismo Velikog šefa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading