OBEZBEĐENJE ULETELO U ELITU: Takmičar dobio poruku iz spoljnog sveta, ZANEMEO pred cimerima!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Majčica se šokirao kad je pročitao poruku od porodice!

OBEZBEĐENJE ULETELO U ELITU: Takmičar dobio poruku iz spoljnog sveta, ZANEMEO pred cimerima!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U Belu kuću danas je ušlo obezbeđenje, a Veliki šef je poslao i pismo takmičarima "Elite". Naime, Luki Majčici je rođendan, a obezbeđenje je unelo poklone i čestitke koje je Luka dobio. Prvo mu je Veliki šef čestitao rođendan, a pismo je pročitao vođa Aleksa Erski.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksa čita čestitku Velikog šefa

- Dragi Luka, Veliki šef ti čestita rođendan, želimo ti mnogo zdravlja i dana provedenih u "Eliti" - glasilo je pismo, koje je pročitao Aleksa.

Luka je pregledao poklone koji su mu stigli, a zatim krenuo da čita čestitke i šokirao se kad je saznao da je brat ljut na njega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luki stigli pokloni

- Brat Matija je ljut na tebe, ti možda znaš zašto. Tiktokeri više ne objavljuju poruke, ne znam zašto. Mi te uglavnom gledamo svako veče. Mala pita: "Gde je moja tata?", a ja joj kažem: "Radi daleko" - pročitao je poruku, a onda je pročitao čestitku svoje majke.

- Vidi šta mi je majka napisala: "Najveća tuga mi je kada te vidim da kockaš, reši se toga" - pročitao je Luka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka čita čestitke od porodice

Inače, Luka je nedavno zaratio sa Bojanom Pavlović zbog Anđele Šparavalo.

- Krenuću od Bojane, ona kao da je Veliki šef, pa može nešto da mi zabranjuje. Ti kao da imaš ku*ac, a ne pi*ku, u zadnje vreme si ološ prema meni, veliki si provokator, uzdigla si se mnogo, mogu da te vređam ceo dan, ti si poluretardirana osoba, dno dna si. Niko te ne voli, previše si pokvarena kvarna, užasna si osoba. Ja Anđelu ne vidim - rekao je Luka.

- Nemoj da si joj prišao više, da li ti je jasno? Sad ti govorim! Anđela je moja! Bolje sedi dole, majmune! Budeš li joj prišao, izlupaću te - zapretila je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading