TAJNI DOGOVOR ANĐELA I ANITE: Ranković dao rok, kamera sve usnimila!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izolaciji sklopili plan za nastavak svog odnosa!

TAJNI DOGOVOR ANĐELA I ANITE: Ranković dao rok, kamera sve usnimila!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović otkako je on ušao u Belu kuću provode mnogo vremena zajedno, a ona ne krije da je od prvog trenutka odlepila za njim. Ranković je priznao da je i on bacio oko na suprugu Jovane Tomić Matore, sa kojom je iz dana u dan sve bliži i trenutno borave u sobi za izolaciju, pošto ih je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Marko Đedović

Anita i Anđelo iz dana u dan prevazilaze granice svog odnosa, a juče je izgleda došlo i do prvog poljupca, o čemu je Republika prva pisala. Nakon toga Ranković je rekao Anito da neke stvari ne može da joj izgovori i da će komunicirati pogledom, kao da i kod nje voli što može sve da razume iz njegovih očiju. 

Međutim, Aniti to po svemu sudeći sinoć nije bilo dovoljno. Kad je legla u sobu za izolaciju sa Anđelom posle žurke ona muje tražila da konkretizuju neke stvari, bar rečima, a on joj je pokušao da je obuzda. 


- Volim ja otvorenu i direktnu komunikaciju, ali za sad je bolje ovako, nije još vreme da se bilo šta uradi - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

- Ja možda ovako delujem luda ali sam jako stidljiva da započnem nešto prva. Nema šanse da se naljutim nešto na tebe, ti kad dođeš tako i pogledaš me ja ti sve oprostim. Kako si mene procenio?  - upitala je Stanojlovićeva. 

- Sada kad si starija imaš veliku slobodu pa radiš šta oćeš - dodao je Anđelo, koji je inače jednom prilikom rekao Aniti da mu se kod nje dopalo što je "luda" i poručio da mu ne bi ni zapala za oko da je skroz normalna i da nema ispade kao što je imala do sad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading