MATORA NAJSTRAŠNIJE PONIZILA ANITU: Proključala zbog flerta sa Anđelom, pred svima je najniže UDARILA!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva ne može da preboli odnos Anđela i Anite!

MATORA NAJSTRAŠNIJE PONIZILA ANITU: Proključala zbog flerta sa Anđelom, pred svima je najniže UDARILA!

Foto: Instagram.com

Sinoć je u rijalitiji programu "Elita" održana još jedna žurka, ali za razliku od prethodnih, ova je bila u diskoteci, pa su takmičari bili mnogo više posvećeni igranju i provdu jer nisu imali priliku da kockaju. Anita Stanojlović je tokom cele noći bila sa Anđelom Rankovićem i koristila svaki trenutak da flertuje sa njim i što više mu se približi, što je naravno primetila Jovana Tomić Matora, koja na to nije mogla da ostane imuna, pa je tokom cele noći ogovarala svoju još uvek zakonitu suprugu. 

U jednom trenutku Anita se popela na plesni pdijum i počela zavodljivo da igra, a Matora je odmah krenula da je proziva da pleše kao da moli za polni organ, a onda je počela i da je imitira pred punom diskotetkom, što su svi gledali. 

Matora je kukala svojim prijateljima i žestoko prozivala Anitu, a oni su joj davali podršku i složili se sa rečima koje izgovara. Tomićeva je u jednom trenutku isplezila jezik i počela da se dodiruje po telu i na taj način ponižavala Stanojlovićevu, dok su se svi smejali. 

- Sama sa sobom dominira, a ne da gleda i da moli za k*rac - govorila je Matora. 

Jovana je nakon toga priznala u razgovoru sa svojim prijateljima da ju je sramota što je ikad oženila Anitu i da to smatra svojim najvećim blamom. 

- Izblamirala sam se najstrašnije što sam oženila ovu - rekla je Matora.

Ja ti pričam sve vreme, džaba. Niko nije lud, samo ti - dodao je Đedović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading