"NEMOJ DA ME BLAMIRAŠ PRED KOLEGAMA" Miona ZAURLALA na Ša, izbio totalni kolaps na NAJRADOSNIJI PRAZNIK!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pozeleneo od muke!

"NEMOJ DA ME BLAMIRAŠ PRED KOLEGAMA" Miona ZAURLALA na Ša, izbio totalni kolaps na NAJRADOSNIJI PRAZNIK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša zapenio je zbog Uroša Stanića, jer ga je, kako kaže, konstantno provocirao. Njegova reakcija se nije dopala Mioni Jovanović, koja mu je poručila da izignoriše sve što mu smeta i smiri se.

- Ajmo iz garderobera. Neću da Uroš provocira, samo mu reci da se skloni Aneli. Samo me provocira. Je*em li mu mamu pe*ersku u pi*ku - kazao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Neću da te slušam. Samo još jednom reci nešto ružno, ja ću se sama pomeriti. Ti si ljut, pa njega kriviš za sve - istakla je Miona.

Nakon nekog vremena Ša je shvatio da je Miona besna, pa je pokušao da je oraspoloži, te ju je upitao da se vrate na žurku, ali je ona odbila, jer ne želi da je blamira pred kolegama sa estrade, budući da ih na žurki zabavljala pevačica Tijana Em.

- Nemoj da me blamiraš pred kolegama! Rekla sam ti da ideš! Neću da idem! Ti si mene ostavio samu malopre - zaurlala je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ko te je ostavio? Ja sam otišao zbog Uroša, ide za tobom i provocira te! Staćemo tamo ispred njih i bićemo tamo, ajde zbog mene molim te - poručio je Aleksić. 

- Ne želim da sikćeš na njega(Uroša Sanića). Svaki put nakon toga prebaciš krivicu na mene, jer ne želim da se stalno sklanjam od ljudi - kazala je Miona.

- Hoću da blejim sa svojom devojkom bez tenzije. Gledam one tvoje slike sa Stanislavom, a onda mi dolazi Uroš i provocira me za te iste slike. Ne mogu da budem miran, je l' kapiraš? - upitao je Ša.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading