ANELI KRIJE OD PRODUKCIJE DA JE TRUDNA: Kamera zabeležila tajni razgovor sa Janjušem, svake noći imaju INTIMNE ODNOSE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par nije uspeo da odoli strastima, prepustili se do kraja jedno drugome!

 

 

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ponovo je u centru pažnje znatiželjne javnosti, i to zbog svoje romanse sa starletom Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom "Elite", koja je svojim ulaskom u rijaliti podigla veliku prašinu u javnosti.

Njihov svaki korak pažljivo se prati i koemntariše na društvenim mrežama, a snimak koji je isplivao iz sinoćne emisije "Nominacije" napravio je opštu pometnju na društvenim mrežama. Naime, Aneli i Janjuš su šaputali na garnituri, a ona je priznala da strahuje da će produkcija provaliti ako ostane u drugom stanju. 

- Je l' mi čitaš sa usana? Zamisli ja sad ovde ostanem trudna, ovde, a oni otrkiju - govorila je ona, a Janjuš je počeo da je grli i da se smeje.

- Ne može, pazim. Ja bih kunem ti se životom, ali nema šanse. Da li si ti normalna? - rekao je bivši košarkaš. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Inače, njih dvoje su govorili kako do kraja rijalirija zbog svojih porodica neće imati intimne odnose, a ovaj razgovor pokazuje da su to radili više puta i da očigledno nisu vodili računa, pa bi njena trudnoća mogla da ih razotkrije. 

Janjuš i Aneli su već pričali kako bi voleli nakon "Elite" da imaju svadbu i da prošire porodicu, pa je sasvim logično ako su već sad počeli da rade na tome, samo izgleda da ne želi da javnost to zna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading