ANELI SE JAVNO OBRATILA JANJUŠEVOJ ENI: Nije više mogla da IZDRŽI, hitno se obratila u KAMERU!

Autor: P. R.

Zadruga

25.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući zbog reči Aneli Ahmić!

ANELI SE JAVNO OBRATILA JANJUŠEVOJ ENI: Nije više mogla da IZDRŽI, hitno se obratila u KAMERU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Nakon žučne rasprave koja je izbila prethodne večeri u Beloj kući, Aneli Ahmić je javno izrazila kajanje zbog uvreda koje je uputila Marku Janjuševiću Janjušu i njegovoj supruzi Eni.

Naime, nakon što je Janjuš napustio "Elitu" u pratnji obezbeđenja, Aneli je odlučila da prizna svoju krivicu i javno se izvini.

- Bolje je da se sklonimo jedno od drugog, nego da neko izlazi iz kuće. Od kako je izjavio neke stvari deset ljudi je skočilo na mene, ovde nema krivca, krivi smo ja i Janjuš - rekla je Aneli, pa se dotakla i njihovog odnosa u spoljnom toaletu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

- Istina je, pričali smo o tome, ali nije se desilo, nismo bili sto posto sigurni da li to da napravimo, strast i želja su velike. Rekao je da je razveden i da ima korektan odnos sa ženom, kasnije mi je rekao da je sa ženom izgladio odnose i da ne zna šta radi, da ne zna šta će, da voli svoju ženu - istakla je Aneli, pa Eni uputila izvinjenje.

Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta - dodala je, zbog čega je nastao muk u Beloj kući, dok ju je Janjuš sve vreme slušao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading