JANJUŠEVA ŽENA JE SESTRA NAŠE VODITELJKE: Ona joj je bila najveća podrška dok ju je VARAO u rijalitiju, obratila joj se JAVNO (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

23.11.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati detalji isplivali u javnost!

JANJUŠEVA ŽENA JE SESTRA NAŠE VODITELJKE: Ona joj je bila najveća podrška dok ju je VARAO u rijalitiju, obratila joj se JAVNO (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš postao je poznat u javnosti nakon učešća u rijalitiju "Zadruga" i trenutno aktuelnoj "Eliti". Poznat po svom smislu za humor, ali i po tome što je veliki ženskaroš, što je dokazao kroz afere sa različitim učesnicama rijalitija, zbog čega ga je supruga Ena ostavila i zatražila razvod braka. Nakon što bi napravio preljubu, Janjuš bi se javno kajao i izvinjavao supruzi, ali to ga nije sprečilo da ponavlja iste greške.

Inače, Ena Senić, Janjuševa bivša supruga, izbegava medije i nikada se nije oglašavala povodom Janjuševih skandala u rijalitiju. Malo je poznato da je Ena sestra poznate radio i TV voditeljke Une Senić, koja je bila članica prvog ženskog rep sastava "Bičarke na travi". Iako retko objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama, Una je jednom prilikom javno čestitala sestri rođendan i istakla da su najveća podrška jedna drugoj.

- Kažu da ako zezneš stariju sestru treba da znaš da sa ovom mlađom ne bi trebalo da se kačiš. Doduše, ja sam se uvek osećala kao da si mi ti starija sestra. Osim onda kad sam došla sa tatom po tebe i mamu u bolnicu pa su na tebe naređali još tri bebe a ja sam se od uzbuđenja pogubila i izgubila broj. I onda kada sam išla prvi put (verujem i jedini u detinjstvu) na letovanje bez tebe, pa sam jedva čekala da se vidimo i da ti cmačem i štipam obraze i da ti diram loknice. Srećan rođendan, čupavo čudovište - napisala je tada voditeljka čestitku svojoj sestri.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ena i Una Senić

Pored Une, Ena ima i brata Vuka, koji se retko pojavljuje u javnosti. Nakon razvoda od Janjuša, Ena se vratila devojačkom prezimenu Senić.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ena i Una Senić sa bratom Vukom

Iako je Janjuš mesecima pre ulaska u "Elitu" govorio o svojoj želji da mu supruga oprosti i da se pomire, sada je gotovo sigurno da mu ona nije oprostila još jednu aferu, ovog puta sa Aneli Ahmić. Ena se nije oglašavala povodom ovog slučaja, ali kada je nedavno Janjušu poslala prljave i male stvari u rijaliti, mnogi su to protumačili kao poruku izneverene supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

23.11.2023 12:07

Ma, Ena u životu više ne treba da mu da NI JEDNU ŠANSU VIŠE. Neka nastavi da šeta kurve ; Ena tokom života treba da nađe normalnijeg, ozbiljnijeg partnera koji je zaslužuje ; a ne bezobraznog prostaka i varalicu... da prevari ženu ... PA, MOZAK GA PREVARIO ... taj ne zaslužuje finu porodicu ... nije jedini na svetu ... reklamira svoju glupost i svoj pogani polni organ ...

opasnozeznuta

24.11.2023 12:45

Ena i Janjus rade sve u dogovoru,navodno razvedeni a Janjus zivi sa njom u kuci.Sve zbog para i dupe prodaju.Ena se ne ogladava plasi se da nesto pogresno ne izlane.Koga oni prave budalama,teski sljam