MIONA JOVANOVIĆ U MODRICAMA! Svi su ZABRINUTI, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović zadobila je velike modrice.

MIONA JOVANOVIĆ U MODRICAMA! Svi su ZABRINUTI, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnice rijalitija "Elita" definitivno ne prestaju da iznenađuju gledaoce svojim šokantnim otkrićima. Juče se desio jedan od takvih trenutaka kada je Miona Jovanović poverila Mariji Malivuk svoju tajnu koja je sve ostavila bez daha.

Miona Jovanović je otkrila Mariji da se nedavno dogodio nezgodan incident u njenom životu. Naime, Miona je pala preko mosta koji spaja kuću odabranih, što je rezultiralo velikom modricom na njenoj nozi. Ova neobična situacija bila je izuzetno stresna za Mionu, ali je ipak odlučila da podeli svoje iskustvo sa Marijom.

 

- Jednom sam prelazila preko mostića, sletela sam ovde, letela i imala sam ovoliku masnicu na nozi - rekla je Miona. 

- Da, sećam se te masnice - dodala je Malivuk.

Kada joj je Miona otkrila šta joj se dogodilo, Marija je bila šokirana ovim otkrićem. Izraz njenog lica jasno je pokazao da je bila iznenađena i zabrinuta za Mionu. Njihova bliskost i poverenje su očigledno rasli tokom boravka u rijalitiju, što je rezultiralo ovakvim intimnim razgovorima.

Nakon što je Miona podelila svoje iskustvo, ostali učesnici rijalitija pružili su joj podršku i ohrabrivanje. Ova situacija još jednom je pokazala koliko je važno imati podršku i razumevanje u teškim trenucima, a učesnici "Elite" definitivno su pokazali da su spremni da budu tu jedni za druge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading