DA LI JE I KO SUDIJI LOPOVU ČUVAO LEĐA: Krivična prijava STAJALA MESECIMA, Matej Boltauzer se umalo nije izvukao za krađu parfema

Autor:

Sport

29.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je bilo zataškavanja lopovluka kako bi Slovenac nastavio nesmetano da radi u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi.

DA LI JE I KO SUDIJI LOPOVU ČUVAO LEĐA: Krivična prijava STAJALA MESECIMA, Matej Boltauzer se umalo nije izvukao za krađu parfema

Foto: Starsport

Matej Boltauzer

Matej Boltauzer, poznati košarkaški sudija iz Slovenije, napravio je sramotan potez i odvažio se da krade! Prema ekskluzivnom saznanju Republike, koje je zapalilo svetsku košarkašku javnost, sudija najvišeg ranga, koji deli pravdu u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi, ali i na velikim reprezentativnim takmičenjima, uhvaćen je u krađi!

Boltauzer je 5. secembra 2023. sudio meč 12. kola Evrolige u kojem je Partizan savladao Monako posle produžetka sa 89:85. A onda je pri odlasku iz Beograda rešio da ponese "suvenir" pa je parfem Tom Ford vredan 221 evro "slučajno" stavio u džep dok se krio od kamere video-nadzora, ali bezuspešno. On je uhvaćen u krađu, a kako nije imao kud, priznao je krivično delo i sklopio nagodbu kak bi sebi olakšao kaznu.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA, Starsport

Boltauzer "operisao" po aerodromu

Očigledno, nečiji plan je bio da se ceo slučaj zataška kako bi Boltauzer ne bi snosio posledice, kako pravne tako i poslovne. Zato se postavlja pitanje zašto je i ko je dao sve od sebe da krivična prijava ostane u nečijoj fioci, iako je procedura da policija u što kraćem roku predloži procesuiranje počinioca. Tim pre što je počinilac strani državljanin.

Da skandal bude veći, Boltauzer je nastavio da se slobodno šeta i sudi više mečeva u Beogradu, uključujući i Partizanove mečeve i duele Crvene zvezde. Odnosno, ko je indirektno usporavanjem rada državnih organa omogućio Boltauzeru da radi nesmetano kada je njegov legitimitet doveden u pitanje. Ili još konkretnije, ko je omogučio Slovencu da radi za veliki novac, i više hiljada evra po meču, i da deli pravdu kada je sam sebe "prodao" za parfem od 221 evro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading