"PREVRĆEŠ MAJKU PO GROBU, TO JE KRIVIČNO DELO" Totalni HAOS u Eliti, otkriveni svi detalji PRAVOG LICA Miljane Kulić!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović doveo Miljanu Kulić do ludila!

"PREVRĆEŠ MAJKU PO GROBU, TO JE KRIVIČNO DELO" Totalni HAOS u Eliti, otkriveni svi detalji PRAVOG LICA Miljane Kulić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Marko Đedović već danima vode ozbiljne verbalne ratove. U sve se vrlo često umeša i Milena Kačavenda, a sve je krenulo nakon što je Đedović dobio zvaničnu presudu od suda da je Kulićevu dobio na sudu. 

- Prevrćeš Mileninu majku po grobu! Kako zračiš, tako i privlačiš! Pazi se, da te nešto ne nagazi! Sud i narod Republike Srbije je presudio da si nasilnica! Većinski izabrao sud, rekli su da si fiju-fiju, a sad kada se priloži tužba, uz Bebičine i Teodorine, pa ti si druže već u ludačkoj košulji, 16 krivičnih je podneto protiv tebe. Ti si ovde tukla, ti si ovde šoljama udarala, oči vadila, a već si osuđena. Ja sam zato i tražio da ideš u ludnicu - odbrusio je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Marko Đedović

 

Miljana i Đedović su nastavili da se ponižavaju kasnije:

- Neću ja nisko da udarim, želite da izazovete to u meni, ali ništa vam nije sveto - rekla je Miljana.

- Tijana uloži žalbu na presudu, čuj se sa Bebicinim advokatom i priključite tužbe Teodore Delić...Možeš da pobediš u količini isra**h go**na u troskoku - rekao je Marko.

- Imam pravo da te jašem i radim šta hoću... Kakve su ti misli, takav ti je život! Ja imam neviđenu armiju! - rekla je Kulićeva.

- Pobedićeš Miko, ali znaš u čemu? U sr*nju u trostruku! U tome možeš da pobediš, budalo! - odbrusio je Đedović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Marko Đedović

 

- Biće krvava bajka, hipotetički, ako se nastavi ovako, figurativno! Zašto bolesnu devojku plašiš? Pa ti si humanista, ti prema ovakvim ljudima treba da budeš human - odbrusila je Miljana. 

- Je l' to nasilnica preti? Koju je narod proglasio ludom! To je krivično delo! Tijana, evo priznala je, tuži! Konzilijum je rekao da si luda - poručio je Marko. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

29.04.2024 05:17

MILJANA JE ZLO...U SVAKOM POGLEDU,,,PROMAŠENA INVESTICIJA...KO JE ZA NJU...NIJE NORMALAN...U SVAKOM POGLEDU

realno

29.04.2024 09:58

ako iko vredja u napadima apstinencijalne histerije to je ovaj nesretni umisljenko Djedovic tracara i logoreicni verbalni masturbator, njegovi napadi besa su ravni ponasanju nesretnog Sha. Niko ne kune ljude i ne trijumfuje sto su bolesni kao Djedovic, najjadnija tv pojava ikada. Socijalni radnik pun mrznje prema ljudima.