VREĐAO POLICAJKU, A POTOM JE UDARIO: Uhapšen nasilnik - bivši robijaš!

Autor:

Hronika

14.05.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

VREĐAO POLICAJKU, A POTOM JE UDARIO: Uhapšen nasilnik - bivši robijaš!

Foto: shutterstock

hronika

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je dana 14.05.2024. godine saslušan uhapšeni M.K. (rođen 2001. godine) na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323. Krivičnog zakonika.

Naredbom o spovođenju istrage se okrivljenom stavlja na teret da je dana 12.05.2024. godine na Novom Beogradu napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti i pri izvršenju dela službenom licu naneo laku telesnu povredu na taj način što je oštećenoj policijskoj službenici uputio uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odurnuo, usled čega je ošetećena zadobila laku telesnu povredu u vidu uganuća skočnog zgloba.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je prema navedenom pokrenut postupak pasivizacije adrese i da je u pitanju ranije osuđivano lice, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Da podsetimo, policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je O. Č. (20), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da je on, krajem aprila, prilikom saobraćajne kontrole, naneo lake telesne povrede policajcu u patroli pregazivši mu stopalo zadnjim točkom svog vozila i potom pobegao, nakon nekog vremena uhvaćen je od strane pripadnika MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading