"ŠUTIRAO MI JE PSA, PA JE NASRNUO NA MENE" Oglasio se čovek sa satarom koji je uhapšen zbog napada na komšiju u Sopotu!

Autor:

Hronika

14.05.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je za Republiku ekskluzivno naglasio da je to uradio u odbrani.

"ŠUTIRAO MI JE PSA, PA JE NASRNUO NA MENE" Oglasio se čovek sa satarom koji je uhapšen zbog napada na komšiju u Sopotu!

Foto: shutterstock

Kako smo pisali juče, N.P. (72) iz Sopota je uhapšen zbog sumnje da je u subotu napao komšiju P.V. satarom. Svemu je prethodila svađa u kojoj je napadač pretio žrtvi, vikao da će ga ubiti, a potom mu satarom povredio ruku. N.P. dobio je prijavu za ugrožavanje sigurnosti i nanošenje lakih telesnih povreda. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

A sada se za Republiku ekskluzivno oglasio i N.P. koji tvrdi da je to uradio u odbrani, i naglasio je da je on bio taj koji je prvi napadnut. Tvrdi da mu je napadač izrekao mnoštvo uvreda i ružnih reči, kaže da mu je psovao majku, kao i da je napadao i udarao njegovog psa, što je N.P. shvatio kao potencijalnu pretnju.

- Ja sam se samo branio, on je došao kod mene u dvorište, nisam ja išao u njegovo dvorište. On mi je šutirao psa i psovao mi je majku i nasrnuo na mene - kaže sa Republiku N.P. (72) koji tvdi da je on taj koji je pretrpeo nasilje od komšije P.V.

N.P. navodi i da je invalid i da je morao da nađe način da se odbrani, kaže da mu je to bio jedini način, jer u suprotnom, siguran je, kako kaže, da bi dobio batine od P.V. jer je jači i mlaži od njega mnogo.

- Ja imam 72 godine, invalid sam i morao sam da trčim kući da zgrabim sataru da se branim. Da nisam imao sataru sigurno bi me tukao - zaključio je N.P. za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading