ZOLA PRED DISKVALIFIKACIJU NAPISAO PISMO MILJANI: Nikad emotivnije obraćanje, Marija Kulić obelodanila sve javno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija objavila pismo koje je njenoj ćerki napisao bivši dečko!

ZOLA PRED DISKVALIFIKACIJU NAPISAO PISMO MILJANI: Nikad emotivnije obraćanje, Marija Kulić obelodanila sve javno! (FOTO)

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Marija Kulić danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram iznenadila svoje pratioce kad im je pokazala šta je našla dok je sređivala porodičnu kuću u Nišu. 

Republika

Foto: ATA Images

Marija Kulić

Naime, majka Miljane Kulić pronašla je ljubavno pismo koje je Lazar Čolić Zola napisao njenoj mezimici dok su još bili u velikoj ljubavi. Malo ljudi zna za ovu Zolinu romantičnu stranu, a dirljive reči koje joj je uputio nikog ne bi ostavile ravnodušnim. 

Republika

Foto: instagram.com

Marija Kulić se oglasila na Instagramu

- Ponekad pomislim da je sve ovo san, ponekad sumnjam da samo u snovima čovek može da ima nekog za koga veruje da je toliko savršen kao ti. Kao što napisah, ponekad pomislim, ponekad verujem, ponekad sumnjam, ponekad želim, ponekad to osećam, ali svakenoći pre nego što zaspim sam zaista sam siguran u to. Prošlo je brzo ovih 90 dana, kao što znaš u životu sve što je lepo brzo prođe, ali moj osećaj je da naša ljubav neće nikada proći, naša ljubav je mnogo jaka, velika, pomalo čudna, ali baš zbog toga ja sam siguran da je večna. Ti si neko za koga sam ceo svoj život želeo da se borim, ti si neko koga svaki dan želim da osvajam bez obzira što te imam, ali isto isto tako su ti neko ko je moj život učinio posebnim. Oduvek sam mislio da je zalazak Sunca nešto najlepše, ali onda si se pojavila ti, Miljana - moja slatka rana i dokazala mi da od tebe ništa na svetu nema lepše. U ovih 90 dana smo imali lepih, a i tužnih trenutaka, a ja sam neo ko pamti samo ono lepo i ovom prilikom želim da ti se zahvalim što si mi pokazala ovoliko ljubav. Hvala ti za svaki pogled tvoj upućen ka meni jer je imao težinu da ova ova ljubav bude velika, hvala ti za svu pažnu ovog sveta koju si mi poklanjala, hvala ti, ljubavi, što si moja. Izvini ako te nekad zabole noge, ali zaista neprestano koračaš mojim mislima... Tvoj Zola - glasilo je psimo koje joj je on napisao. 

Republika

Foto: instagram.com

Marija Kulić objavila pismo koje je Zola napisao Miljani

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading