PINK KAZNIO ANELI AHMIĆ: Zbog Đedovića žestoko UDARENA PO DŽEPU!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitno obaveštenje produkcije!

PINK KAZNIO ANELI AHMIĆ: Zbog Đedovića žestoko UDARENA PO DŽEPU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijalitija "Elite" suočavaju se sa strogim pravilima koja moraju da poštuju tokom boravka na imanju u Šimanovcima. Pre ulaska u rijaliti, pravila su im jasno predočena, a voditeljka Ivana Šopić ih je ponovila kako bi osigurala da su svi učesnici upoznati sa očekivanjima produkcije.

Inače sinoć je Aneli Ahmić, nominovana za izbacivanje, a ona je prekršila pravilo komunicirajući sa Markom Đedovićem, koji nije bio vođa ova nedelje. Ovakva komunikacija strogo je zabranjena, te je Veliki šef doneo odluku da kazni Ahmićevu zbog nepoštovanja pravila. Ova situacija pokazuje da produkcija strogo sprovodi pravila i da kršenje istih ima posledice.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Ovo kršenje pravila izazvalo je žestoku reakciju javnosti, koja pažljivo prati dešavanja u rijalitiju "Elite". Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji na društvenim mrežama, ističući važnost poštovanja pravila kao ključnog elementa ovakvih takmičenja.

Ovaj slučaj još jednom ističe strogi pristup produkcije prema pravilima, naglašavajući da nijedno kršenje neće proći nekažnjeno. Učesnici su svesni da se pridržavanje pravila očekuje i da će kršenje istih rezultovati ozbiljnim posledicama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Rijaliti "Elite" nastavlja da intrigira javnost, kako zbog dinamike među učesnicima, tako i zbog sprovođenja pravila od strane produkcije. Ovaj incident sa Aneli Ahmić jasno pokazuje da pravila imaju ključnu ulogu u ovakvim formatima, te da njihovo kršenje može dovesti do ozbiljnih posledica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

28.04.2024 23:00

Ocekujemo da i Muljana bude kaznjena jer ceo dan komunicira sa svima i ne boravi u izolaciji vec je ceo dan svuda i kod odabranih , i u kuci , i u hotelu, pere i kaci da susi ves gde stigne,prica sa svima …..izgleda da ona moze sve , a da ne bude kaznjena !