ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ STIGLA IZ SEVILJE U BEOGRAD: Ponosna tetka zablistala na proslavi rođenja malog Isaije! (VIDEO)

Autor: M. P. / A. N.

Zabava

14.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka nakon dužeg vremena uhvaćena ispred vile na Dedinju!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ STIGLA IZ SEVILJE U BEOGRAD: Ponosna tetka zablistala na proslavi rođenja malog Isaije! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

U vili Ražnatovića na Dedinju, večeras će se održati slavlje povodom rođenja trećeg naslednika porodice Ražnatović. Nakon što je danas, 14. maja, Bogdana Ražnatović donela na svet Isaiju, Ceca i Veljko su odmah organizovali luksuzno slavlje za najbliže prijatelje. Naša ekipa je uspela da uslika detalje ispred velelepne vile i zabeleži impresivnu dekoraciju koja krasi ovaj događaj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko Ražnatović

Portal Republika našao se na licu mesta, gde smo zabeležili Cecin dolazak sa snimanja emisije ,,Zvezde Granda". Ceca je bila raspoložena i srećna povodom rođenja trećeg unuka. Međutim, Ražnatovićka nije bila raspoložena za izjave, već je samo ispozirala pred fotoreporterima, jer je bila u žurbi i morala je ceo dan da organizuje slavlje, plus da snima emisiju. 

Anastasija Ražnatović je takođe bila na proslavi rođenja Veljkovog trećeg sina. Ona je zbog lepog događaja stigla iz Sevilje za Beograd, kako bi mogla da bude na velikom porodičnom slavlju. naše kamere usnimile su je kako nakon puštanja vatrometa ulazi u porodični dom, kako bi nastavila sa slavljen u krugu porodice i prijatelja. 

Veljko je inače skoro pričao o tome da mu mnogo više prija život na selu. 

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading