ANELI BILA U VEZI SA PREDSEDNIKOM! Isplivala tajna rijalitija, nova AFERA drma Elitu!

Autor: P. R. / G. D.

Zadruga

07.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš će poludeti kada sazna!

ANELI BILA U VEZI SA PREDSEDNIKOM! Isplivala tajna rijalitija, nova AFERA drma Elitu!

Foto: Ata Images, youtube.com/Zadruga Official

Nikola Jovanović Predsednik i Aneli Ahmić

Nikola Jovanović zvani Predsednik i Aneli Ahmić bili su u vezi, a Marko Janjušević Janjuš preskočiće ogradu imanja u Šimanovcima kada bude saznao za ovo. Starleta koja je uspela da zaludi Crnogorca i pomuti mu razum za svega nekoliko meseci, taji od njega da je već imala aferu s Predsednikom, s kojim on nije u dobrim odnosima. Janjuša bi najviše pogodilo kad bi saznao tako nešto za osobu u koju je ludo zaljubljen i zbog koje je ponovo izdao suprugu Enu. Momentalno bi napravio karambol i pobegao iz rijalitija, na svoju štetu.

- Aneli je neko vreme tražila sebe, želela je da postane ovo što je danas - da bude poznata i da svi znaju ko je ona. Stremila je da dođe do novca, para. Izlazila je stalno po kafanama ovde, ali kretala se i po restoranima, gde je mogla sresti neke drugačije ljude. "Radim na tome da ostanem u Beogradu. Kada bih našla nekog momka, bilo bi savršeno. Nekog glupog, a bogatog", govorila mi je ona, a ja nisam verovala da je ozbiljna i da je to zapravo njen plan - počinje za naš portal drugarica popularne starlete koja je tema broj jedan u "Eliti" s pričom koju ima s Janjušem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita Zadruga 7

- Nikola iliti Predsednik, kako ga svi znaju i kako je poznat u društvu, ali i naciji, slučajno je postao njena meta. Videla ga je u jednom restoranu i pala na njegov šarm, ali i na priču da njegovi imaju dosta para. Malo-pomalo i Aneli je došla do onoga što je želela. Zavela je Predsednika toliko da nije znao gde udara koliko se zaljubio u nju. Ludovali su po Beogradu, a on je u više navrata odlazio i kod nje. Bila je to stvarno strastvena seks-šema. Za nju više seks, a za njega mnogo više od toga. On nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom ili da se ne vide. Davao joj novac i pomagao u svakom smislu dok ga nije prevarila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Jovanović Predsednik Elita Zadruga 7

Prijateljica Ahmićeve koja je do detalja upućena u celu romansu dvoje koji su trenutno u "Eliti" nastavila je, zatim, priču.

- Kada ga je Aneli prevarila, Predsednik ju je precrtao istog momenta. Nije hteo da čuje za nju. Ona ga je molila da se pomire, obijala vrata stana, a onda je odustala i rešila da uđe u "Elitu". Janjuš nema pojma da su ovo dvoje imali seks-šemu i da je njegova sadašnja ljubav Aneli već bila njegovim ljutim suparnikom. On njega očima ne može da vidi, a, po svemu sudeći, Nikoline emocije prema Aneli još nisu ugašene i pitanje je kad će on ponovo da krene da je osvoji. Kada Janjuš bude saznao da je Ahmićeva bila s Predsednikom, pobeći će preko ograde, to je sto posto. On se toliko zaljubio u nju da neće moći da podnese činjenicu da je Aneli bila Nikolina seks-šema i nešto više od toga. Drama tek sledi - završava za Republiku Ahmićkina prijateljica o ljubavnom trouglu s Janjušem i Predsednikom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading