BAJDEN JE TOTALNI MORON! Tramp žestoko izvređao američkog predsednika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

13.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

BAJDEN JE TOTALNI MORON! Tramp žestoko izvređao američkog predsednika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 13. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

OTKRIVAMO! Mnogi ostaju bez funkcija, sprema se velika čistka direktora

Veći broj direktora preduzeća koja su pod kontrolom države ili lokalnih samouprava ostaće bez svojih funkcija u narednom periodu, saznaje Srpski telegraf.
Prema informacijama koje su potvrđene našem listu, dosta je onih koji su se u prethodnom periodu pokazali kao nedovoljno efikasni, pa čak i nesposobni. Takođe, mnogo je direktora i funkcionera za koje se slobodno može reći da su postali bahati i arogantni, te da su više radili za sebe nego za zemlju, narod ili svoje radnike.

NESTVARNE SLIKE: Rekla naroda pod Ostrogom

Hiljade vernika okupile su se juče u Manastiru Ostrog da proslave praznik Svetog Vasilija Ostroškog, čije mošti počivaju u ovom manastiru.
Neki od njih prešli su peške stotine kilometara do manastira, manastirska porta je bila preplavljena šatorima, vrećama za spavanje i ćebadima onih koji su peške, autobusima ili automobilima došli dan ranije da bi prisustvovali večernjoj službi. Svečanu arhijerejsku liturgiju je predvodio mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom.

BRUTALNE UVREDE! Tramp: Bajden je totalni moron

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u subotu miting u letovalištu Vajldvud na obali Nju Džerzija, na kojem je više puta okrivio predsednika Džozefa Bajdena za krivične optužbe s kojima se suočava pred novembarske predsedničke izbore.
Tramp je ocenio da je postupak koji se u Njujorku vodi protiv njega Bajdenov sudski proces.

POTVRDA PISANJA SRPSKOG TELEGRAFA: Ovo je dokaz da su iz UNDP sve slagali!

Potvrdilo se bukvalno sve što je Srpski telegraf u nekoliko nastavaka objavio o velikoj aferi koja trese kancelariju UNDP (razvojni program Ujedinjenih nacija) u Beogradu.
Vlada Srbije i Ministarstvo prosvete praktično su svojim odlukama i zaključcima potvrdili da je istina sve ono što je naš list pisao. To se može videti i iz dokumenata koja objavljujemo uz ovaj tekst, o čemu ćemo nešto kasnije.

HRVATSKA PEVAČICA NAJVEĆA LICEMERKA! Vana dala svega tri boda Srbiji, a dolazi ovde da uzima pare

Završila se još jedna Evrovizija koja je protekla u duhu skandala, od protesta zbog rata u Gazi, zbog čega je trpela izraelska predstavnica Eden Golen, preko diskvalifikacije Holandije do same završnice, u kojoj je najveće favorite Hrvatsku i njihovog Bejbi Lazanju pobedio nebinarni Švajcarac Nemo Metler zahvaljujući glasovima stručnog žirija, dok je publika glasala drugačije, što je izazvalo opštu pometnju, pa su mnogi pozvali na ukidanje stručnog žirija. Naša predstavnica Teja Dora završila je na 17. mestu, a najveći šok izazvali su glasovi komšijske Hrvatske, kojoj je naš stručni žiri dao 12 poena, a oni Srbiji svega tri boda. Apsurd je veći pošto je u hrvatskom stručnom timu, koji, pored dvojice producenata Mihovila Šoštarića i Srđana Skansija Sekulovića, te pevačice Đine Viktorije Damjanović, broji i poznatu pevačicu Ivanu Vrdoljak Vanu, koja nastupa i po Srbiji, te Dinu Jelusića, koji je pevao s Parnim valjkom, a u Srbiji bio na turneji kao novi član Vajtsnejka. Na društvenim mrežama oglasili su se mnogi Hrvati, te pobesneli zbog odluke svog stručnog žirija.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za ponedeljak 13. maj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading