ŠA PRONAŠAO KLJUČNI DOKAZ: Miona je totalno uništena, posle ovoga nema nazad!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša je napokon shvatio da Miona i dan-danas nije prebolela Stanislava.

ŠA PRONAŠAO KLJUČNI DOKAZ: Miona je totalno uništena, posle ovoga nema nazad!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša nije mogao da sakrije svoje negodovanje i bes nakon što je video Mionu Jovanović kako pozira sa Stanislavom Krofakom. Njegova reakcija na ovo događanje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a Ša je odlučio da javno iznese svoje mišljenje o celoj situaciji, pa je Marku Đedoviću objasnio koliko se Miona pripremala za to fotografisanje.

Kako on tvrdi, Jovanovićeva je uvila kosu samo zbog Stanislava, sa kojim je bila u vezi, dok nije upoznala Ša i javno ga prevarila, a potom i ostavila. Međutim, iako je reper tvrdio da ga Miona voli i da ih niko neće rastaviti, ona je još jednom stavila do znanja da ga ne poštuje, pa je prekršila njihov dogovor i odabrala da se fotografiše sa Krofakom, bivšim dečkom, a Ša ih je uhvatio zagrljene:

 

- Ona je kosu uvijala za tu sliku sa njim, ja tek sada vidim - rekao je Ša.

- Smiri se - rekao je Marko.

- Muka mi je više od priče bivši dečko, muka mi je od toga, ona mene ne poštuje. Pravi me ludakom, ja to ne mogu - govorio je Ša.

- Ali toga će biti Ša, slika kao slika, nije bitno - rekao je Anđelo.

- Bitno je, jer to nije klasična slika, on je nju grlio, a ona je mogla da se odmakne - objasnio je reper.

Ša je pobesneo istog trenutka kada je ugledao Mionu i Stanislava zajedno, pa je napravio haos, dok je Jovanovićeva jasno stavila do znanja da joj niko neće pokvariti slikanje, s obzirom da je potrošila dosta vremena na spremanje, odnosno šminku i haljinu, kako bi sve izgledalo u najboljem redu. Dok se Ša kidao, Miona se neprestano ogladala i dodatno provocirala već besnog repera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading