VRUĆE AKCIJE NA DVA FRONTA: Noćas su se tresli Šimanovci, ljubavni parovi IZGUBILI KONTROLU!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona se prepustila Ša, Janjuš na sve načine dokazuje koliko je odlepio za Aneli!

VRUĆE AKCIJE NA DVA FRONTA: Noćas su se tresli Šimanovci, ljubavni parovi IZGUBILI KONTROLU!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što su ušli u ljubavni odnos, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne mogu da obuzdaju svoje emocije. Sinoć su se zavukli ispod pokrivača i započeli vrelu akciju, što je izazvalo veliku pažnju i komentare vernih fanova rijalitija. Njihova strastvena veza postaje sve interesantnija za javnost, a njihove akcije ne prolaze neprimećeno.

Mnogi nisu očekivali od Mione da će ostavi dečka zbog drugog muškarca, a pogotovo ne zbog Ša koji je 20 godina stariji od nje i koji je još uvek u braku sa Vanjom Ignjatović

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša vrela akcija

U istoj sobi, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su takođe započeli svoje igrarije, što je dovelo do toga da Janjuš nije mogao da se kontroliše. Ovaj potez iznenadio je mnoge verne fanove rijalitija, jer ih je Janjuš navikao na neočekivane postupke, ali ovakvu reakciju nisu očekivali.

Naime, bivši košarkaš do sad nije pokazivao svoju romantičnu stranu, pa je svoju devojku podigao i po celoj sobi je nosio, dok su ostali spavali i sve vreme je obaspisao strastvenim poljupcima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš i Aneli

Iako mnogi sumnjaju u Janjuševu ljubav i govore kako on sve to radi da bi bilo glavna tema u rijalitiju, ipak ima i pojedinaca koji mu veruju i smatraju da ima iskrena osećanja prema Aneli i da ovako prisan odnos nije imao čak ni kad je bio u ljubavi sa Majom Marinković, koju ča nije želeo ni da prizna kao svoju devojku, dok je sa Aneli to uradio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading