UČESNICA ELITE DOZIVALA STEFANA KARIĆA, ON JOJ MOMENTALNO ODGOVORIO: Isplanirali susret u rijalitiju?!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je danas spomenula Stefana Karića, koji joj je odmah odgovorio putem Instagrama.

UČESNICA ELITE DOZIVALA STEFANA KARIĆA, ON JOJ MOMENTALNO ODGOVORIO: Isplanirali susret u rijalitiju?!

Foto: ATAImages

U toku je specjalni zadatak. Učesnice ''Elite'' sklapaju profil savršenog muškarca koristeći od najpozitivnije karakteristike od muškog dela učesnika. Prva je priliku da bira imala Miljana Kulić.

- Mensurovo telo bih uzela, ali i ineligenciju. Od Nenada Macanovića bih uzela tu spretnost. On je spreman na sve da uradi zbog žene, jako je vredan i može sve da učini. Što se tiče pažnje, tu osobinu ima Lakić. Ženu voli i pazi, ali mene nikad nije odbio kad sam ga zamolila. Od Aekse bih uzela sportski duh. Volela bih da me trenira, ako Elica to dozvoli. Najlepše oči ima Nenad. Trepavice, okice...najlepe okice ima - kazala je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Međutim, Miljana se setila i Stefana Karića, pa je priznala koliko joj je žao što on trenutno nije u rijalitiju, jer bi rado od njega "pozajmila" osmeh, kako bi kreirala svog savršenog muškarca:

- Najlepši osmeh bih uzela... Dobro, Karić nije tu, ali od Nenada - rekla je Miljana, a Stefan je ovaj snimak objavio, pa joj se javno obratio:

- Miksi - napisao je Karić, uz emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Podsetimo, i dan-danas se spekuliše da će Karić uskoro ući u Elitu, a Miljani bi definitivno bilo drago da ga vidi na vratima Bele kuće. Stefan je nedavno raskinuo vezu, pa je ponovo slobodan, a nije isključeno da je bacio oko na neku ukućanku. U svakom slučaju, Stefan i Miljana su sada, po svemu sudeći, u dobrim odnosima, iako su prošli sve faze tokom zajedničkog učešća u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading