MILJANA UNIŠTENA OD ALKOHOLA! Scena iz rehaba ledi krv u žilama, ne može da drži GLAVU na ramenima (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući prizor u Eliti!

MILJANA UNIŠTENA OD ALKOHOLA! Scena iz rehaba ledi krv u žilama, ne može da drži GLAVU na ramenima (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Kontroverzna Nišlijka, Miljana Kulić, sinoć se tokom žurke na imanju u Šimanovcima, malo je reći, urnisala od alkohola i napravila kurcšlus u "Eliti". Nakon drame sa Lazarom Čolićem Zolom, našljokana rijaliti zvezda se smestila u rehab, gde ove nedelje provodi vreme jer je izabrana za portčka, međutim, kada se probudila, prizor je zabezeknuo sve gledaoce.

Naime, Kulićeva se jedva probudila nakon bludne noći, a kako je i dalje bila u netrezvenom stanju, na jedvite jade zapalila je cigaretu, međutim, glava joj je sve vreme padala sa ramena.

Inače, društvo u rehabu joj je pravio upravo Čolić, ali je on samo napustio prostoriju, ne rekavši Miljani ni reč dok je pušila prvu cigaretu nakon lumperajke.

"Ljudi, ona ne može da drži glavu na ramenima", "Al' se olešila od života, majko mila", "Pije Miksi, na zlo ne misli", "E, Miljo, Miljo, da nisi malo preterila", "Ovu ženu gleda dete kod kuće, šta radi od sebe", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod fotografija koje kruže internetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

29.11.2023 20:15

Promovisanje svih poroka. Alkohol, kocka, pušenje, prostitucija. Zaključati i preorati !!!

djole

29.11.2023 21:37

Sve se nosi iz kuce, Bebica je na vreme uhvatio maglu