ZBOG OVOGA JE BUKILIĆ DISKVALIFIKOVAN: Isplivao snimak iz Elite koji ledi krv u žilama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.11.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imanje u Šimanovcima u ruinama, šokantan prizor uoči odluke Velikog šefa!

ZBOG OVOGA JE BUKILIĆ DISKVALIFIKOVAN: Isplivao snimak iz Elite koji ledi krv u žilama! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

 

 

Urgentnom odlkukom Velikog šefa i produkcije rijaliitja "Elita", učesnik Nikola Bukilić disvalifikovan je zbog nedoličnog ponašanja i kršenja jednog od osnovnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima - lomljenja inventara, nasilničko ponašanje i govor mržnje.

Naime, kako se može videti na snimku koji je ugledao svetlost dana na društvenim mrežama, Bukilić je napravio haos u zatvoru, gde je bio smešten zbog fizičkog nasrtanja na cimere u Beloj kući, te sudeći po kadrovima koji si prikazani, "ćelija" je bila poptuno razlupana - od poda do plafona.

Inače, publika je danima već navijala da produkcija donese ovu odluku jer je Bukilić postao nepodnošljiv i na cimerima je demonstirao silu.

Podsćećanja radi, produkcija RTV Pink donela je konačnu odluku o diskvalifikaciji učesnika rijalitija "Elita", Nikole Bukilića. Prema zvaničnom saopštenju, TV Pink će podneti tužbu protiv Bukilića, dok će on, prema ugovoru koji je potpisao za učešće u "Eliti", snositi sve konsekvence svojih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading