ŠOK UŽIVO U PROGRAMU! Predstavnik OVE zemlje izašao GO NA SCENU! Kao od majke rođen (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ovako nastupa i predstavlja svoju zemlju?

ŠOK UŽIVO U PROGRAMU! Predstavnik OVE zemlje izašao GO NA SCENU! Kao od majke rođen (FOTO)

Foto: RTS Printscreen

Prvo polufinale ovogodišnjeg izdanja muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije" donelo je iznenađujuću i kontroverznu izvedbu finskog predstavnika, koji je predstavlja kao Windows95man. Naime, tridesetosmogodišnji vizuelni umetnik i di-džej, čije je pravo ime Teemu Keisteri, šokirao je publiku svojom interpretacijom pesme "Nema pravila" u duetu sa pevačem Henrijem Piispanenom. Međutim, nije njihova muzička izvedba privukla najviše pažnje.

Naime, odluka finskog predstavnika da se pojavi na sceni u provokativnom tanga donjem vešu, jedva vidljivom zbog boje koja se stapa sa kožom, izazvala je uzbuđenje među gledaocima. Na prvi pogled, izgledalo je kao da je potpuno go ispod struka, prizor koji je bio težak za mnoge da prihvate.

Inače, pre polufinala, Windows95man je već izazvao pomešane reakcije među fanovima "Evrovizije". Iako kvote za klađenje ne favorizuju plasman Finske u finale, neosporno je da će se ova hrabra i nekonvencionalna izvedba dugo pamtiti.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Evrovzija 2024 Finska

Podsećanja radi, talentovana pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, upravo je nastupila na velikoj sceni u Malmeu, u Švedskoj, gde se ove godine održava takmičenje za "Pesmu Evrovizije", a ako je suditi po ovacijama i emociji koju je izazvala u publici, predstavnica Srbije oduševila je Evropu svojim spektakularnim nastupom.

U prvoj polufinalnoj večeri, Teya je nastupila pod rednim brojem 2, pripremajući se danima za ovaj spektakl. Njen nastup je oduševio publiku, a ovacije su bile još glasnije nakon završetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Саша

08.05.2024 08:21

Ko je ovde lud ? O cemu se radi ?

Slava Yugoslavia

08.05.2024 12:25

It was very nice show, like always.

Rinna

08.05.2024 14:47

Have you the female artists in this song contest? How about their outfit? Or the lack of it?

Slava Ukraini

08.05.2024 15:41

12 points to Finlad