MILJANA OPLELA PO ANĐELU I ANITI! Evo šta im predviđa, tvrdi da Stanojlovićka zbog OVOGA ima taktiku!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aniti je karta za priču u rijalitiju Anđelo jer ona nema svoje ja, tvrdi Kulićka.

MILJANA OPLELA PO ANĐELU I ANITI! Evo šta im predviđa, tvrdi da Stanojlovićka zbog OVOGA ima taktiku!

Foto: printscreen/RTVPink, youtube.com/AmiG Show,

Učesnica Elite Miljana Kulić kaže da Anita Stanojlović Anđela Rankovića samo koristi zbog rijaliti priče, kao i da bez njega ne bi ni dobila kadar. Miljana tvrdi da Anite ne bi bili ni na pamti, jer sem one sa Matorom, nema drugu priču koja je gledaocima zanimljiva. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Anita je devojka koja nema svoje ja. Već sam nekoliko puta pričala o tome kakvo mišljenje imam o njoj. Stvar je u tome što je ta devojka imala priču u rijalitiju dok je bila sa Matorom i dok se dešavao ceo taj haos oko njihovog razvoda. Posle toga je nije bilo nigde, kad je Matora šikanirala, a opet je došla u kadar zbog veze sa Anđelom Rankovićem. On joj je bio karta da ima kadar do kraja rijalitija, iako nije istina da se nešto preterano vole - rekla je Kulićka, pa je nastavila da blati cimerku:

- Anita je devojka koja nije ni u rijaliti ušla sa ciljem. Mislim da je neće biti ni na mapi kad se ovo završi, odnosno, biće je ali kad se bude pratio razvod od Matore. Jovana neće da joj pređe preko ovih gluposti koje pravi, tako da sve u svemu biće vrlo zanimljivo i posle Elite.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

Podsećamo, Anita Stanojlović je nedavno izrazila svoje neslaganje sa vezom koju je njen bivši partner Anđelo Ranković započeo sa Teodorom Džehverović još pre sedam godina. Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, budući da su svi bili upućeni u njihovu vezu koja se odvijala u okviru rijalitija "Zadruga 1".

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Anita ne prestaje da drami i pravi Anđelu ljubomorne scene, dok joj on stavlja do znanja da neće objašnjavati vezu, koju je imao pre sedam godina, mnogo pre nego je upoznao Anitu u rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading