SKANDAL! Zakazana SVADBA Anite i Anđela, ona još uvek UDATA za Matoru - kuma dobila poklon, pa tražila OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u "Eliti" došlo do novog preokreta tokom žurke!

SKANDAL! Zakazana SVADBA Anite i Anđela, ona još uvek UDATA za Matoru - kuma dobila poklon, pa tražila OBEZBEĐENJE!

Foto: Shutterstock, Nikola Mutić, Nebojsa Mandic, pink/printscreen

Drvo mudrosti sinoć je tokom žurke obavilo razgovore sa nekoliko učesnika "Elite", među kojima su se našle i takmičarke Anita Stanojlović i Miljana Kulić. Miljana je imala dve želje, jednu za sebe, a jednu za Anitu, te je došla da vidi šta treba da uradi kako bi se one ispunile.

Kulićeva je odlučila da je došlo vreme za svadbu Anite i Anđela Rankovića, iako je Stanojlovićeva još uvek na papiru venčana za Jovanu Tomić Matoru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana tražila svadbu Anite i Anđela

- Da li mogu da te zamolim da Anđelo i Anita imaju svoju svadbu, nije bila nijedna, ja ću uraditi šta god da treba? - upitala je Miljana.

- Imaću to u vidu - odgovorilo je Drvo.

- Radićemo zajedno - dodala je Stanojlovićeva.

- Sviđa mi se ideja za svadbu - reklo je Drvo.

- Ja bih volela i bila bih srećna jer su mi iskrene emocije prema Anđelu - priznala je Anita.

- Došla sam da te pitam, htela sam da vodim radio, ali bih volela i svadbu, pa šta treba da uradim? - pitala je Miljana.

- Sviđaju mi se obe ideje, ali bih voleo da znam više o radiju - reklo je Drvo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kulićeva dobila svoju radio-emisiju

- Volela bih da vodim radio "Mikseta", da vodim sama, ako mi ne dođe gost, da pustim pesmu. Petkom ili kad god odlućiš, ja bih volela da bude zanimljivo, pričam danima - rekla je Miljana.

- Miljana, "Mikseta" petkom od pola 2 - reklo je Drvo.

- Ali treba mi obezbeđenje da provociram gosta ako ne dođe - rekla je Miljana.

- Dobila si termin - reklo je Drvo.

- A svadba, šta god treba uradiću - rekla je Miljana.

- Toliko mi se svođa ideja, da mislim da će biti odobrena - reklo je Drvo.

- Ja ću biti kuma - rekla je Miljana.

- Smisliću zadatak za svadbu, zanima me Stanislav - reklo je Drvo.

- Sve vreme gleda Stanislav u Mionu, grli Maju, a gleda u Mionu. Ja kažem Mioni ona kaže da je ne zanima, a stisla me za ruku što znači da i njoj fali - rekla je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Drvo želi da se dogodi svadba Anite i Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubomora

24.04.2024 13:04

Veza Maje i Stanislava više smeta Miljani nego Mioni. Miona je svesna da je njen bi Sranislavov odnos završen i da ne postoji ni mrvica mogućnosti da oni ikada više bucu u ljubavi. Miona je živela sa Stanislavom, poznaje ga i zna da nakon njene prevare i ljubavi sa Ša, nskon njene izdaje i priče o njegovoj intimi, nakon besramnog uzimanja njegovog mobitela bez njegove dozvole, nalon cinkarenja i drukanja, zna Miiny da nikada više neće ući u njegovu kuću i u njegov život. Smešni su ovi što šalju torte i mafine sa slikama ( providno je i glupo a znamo da to šalju oni koji ne vole Ša ili Maju i zna se da će opet isto poslati za Majin rođendan ) kako bi Ša oterali u ludilo ili Maju napravilo ljubomornom. Sve to već viđeno, nemaštovito i brzo zaboravljeno a torte i sličice završe u smeću. Ša malo vrišti a Maja se baš ne potresa, pakost zagovornika nečeg što je propalo, ne donosi ništa. Kod Miljane je ogromna ljubomora, ne voli ona Maju. Miljana je zavidna i ljubomorna na svaku vezu, u Miljani svačija ljubav i prijateljstvo budi zavist i zlo. Maja je lepa, zabavna, iskrena, luckasta, duhovita, prijatelj, lako nađe dečka i ne smera odmah da je ženi kao što rade Anita ili Miljana , a i elitare koji se vole družiti sa njom i reći nešto lepo o njoj su okidač za Miljanin bes i ljubomoru i pre a Maji. Miljana nema nikoga, svakoga je izvređala, nema momka, niko od elitara je ne voli (samo Žana lažno ).