UROŠ RAJAČIĆ URNISAO JOVANU CVIJANOVIĆ! Nikad gore se poneo prema cimerki! Pljušte uvrede na sve strane zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite se počastili uvredama...

UROŠ RAJAČIĆ URNISAO JOVANU CVIJANOVIĆ! Nikad gore se poneo prema cimerki! Pljušte uvrede na sve strane zbog ovih reči!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Učesnici Elite Uroš Rajačić izvređao je tokom rasprave najžustrije Jovanu Cvijanović, pa je rekao u jednom trenutku da je ni štapom ne bi takao. 

Oni su se dugo raspravljali, a na društvenim mrežama su mnogi zamerili Urošu na rečniku, pa su pisali da bi ipak trebalo da malo više obzira ima prema ženi, iako su u klinču.

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Uroša i Jovane Cvijanović 

 

Ja nemam sramotu da kažem da sam bila bolesna, imala sam anoreksiju i šta sada. Što ti mama šalje da ne vređaš ljude ako si toliko fin muškarac - počela je Jovana, a Uroš je nastavio: 

- Dr*ljo isfrustirana iz selendre, ljudima ovo deluje kao ljubavna svađa, a ja tebe ne bih više ni štapom pipnuo - rekao je Rajačić.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Uroša i Jovane Cvijanović

 

Kad ja budem htela ja ću biti sa tobom, ti si seljak iz Pančeva i sve što pričaš meni si ti. Ajde Lesi kreni kući, tebi mama nije ni dobar šorc poslala, ti radiš sve što ti ja govorim - rekla je Jovana.

- Ma, je*em ti mamu u usta onu tvoju ku*vanjsku - dodao je Rajačić.

Na Instagram stranicama Uroša su najstrašnije prozivali zbog izgovorenih reči, a rekli bi se i s pravom.

- Jel moguće da jedan muškarac ovako tretira ženu? Dečko nije normalan, ne znam šta mu je u glavi i da li je imao nekoga kod kuće da ga vaspita. Bez obzira na to što je u klinču sa Jovanom, trebalo bi da ima neki osećaj za to kad je dosta i kad treba da prestane da vređa jednu ženu. Ne mogu da verujem šta je dečko sve rekao - bio je samo jedan od komentara. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

10.05.2024 11:31

Mislim da je Jovana urnisala njega i radi to kad god joj se prohte. On je totalno nemoćan kad Jovana krene da ga urniše,, napuhan, nadmen, vrti 5 rečenica u svakom sukobu. Dečko bez inicijative i zanimanja za bilo šta. Sad će mu Aneli ukinuti i sedenje kod Janjuša. Uroš je "brat" u pivu Samiru i obojica su tužni i pogubljeni a neostvsreni ljubavnici koje Žana koristi da i njoj plate koje pivce a ona im zauzvrat deli lažne savete i priča lažne priče koje oni žele da čuju. Mesecima Žana priča Samiru da on ima šanse kod Milene a sad je "utuvila " Rajačiću u glavu da ga Maja gleda. Samir potvrdi sve kako Žana kaže a kad se krišom pije alkohol iz šolja za kafu, tada su najsložniji. Utorak i pivo drži njih troje čvrsto u druženju. Đedović im čuva piće, Miljana ga namirisala pa po celi dan i noć baulja po hotelu i traži gde je sakriveno. Ovo je priča elitara koji su bili u Eliti.