TAKI RAZVEZAO JEZIK O MIONI JOVANOVIĆ! Evo šta je saznao, krila ove informacije kao zmija noge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ima neki bend ili peva sama, nisam siguran, znam da je to bila neka ideja, da uđe i da se proslavi!

TAKI RAZVEZAO JEZIK O MIONI JOVANOVIĆ! Evo šta je saznao, krila ove informacije kao zmija noge! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, instagram, Republika

Učesnica Elite Maja Marinković i njena cimerka Miona Jovanović s vremena na vreme imaju čarkice u rijalitiju. Sada se oglasio pevačicin otac Radomir Taki Marinković, koji je otkrio šta je bio Mionin cilj ulaska u rijaliti, ali i zbog čega nema najlepše mišljenje o njoj.

- Miona je meni simpatična devojka, ali ima svoje bubice. Dosadili su i Bogu i narodu ona i Ša, ali smo navikli do danas da slušamo njihove ispade. Mislim da Ša zna šta radi i da drži konce u svojim rukama. Stanislav se dečko ne meša, on sa Majom na garnituri, tako da mislim da oni sada igraju rijaliti - rekao je Taki, pa je dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Taki Marinković

 

- Za Mionu sam čuo neke priče, ništa specijalno, ali znam da je cilj ulaska u rijaliti bio je taj da kad izađe može sebi da podigne cenu. Ona ima neki bend ili peva sama, nisam siguran, znam da je to bila neka ideja. Siguran sam da će da uspe u toj nameri, a kakvu je sliku iznutra o sebi poslala, to znamo svi! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Inače, kako je Nenad Aleksić Ša jasno stavio do znanja Mioni Jovanović da ne sme imati šifru na telefonu, kako bi on u svakom trenutku mogao da isti proveri i sazna za kim se dopisuje, za medije se oglasila njena drugarica, koja ne može ni da zamisli šta bi se dogodilo, ukoliko reper poželi da pročita njihovu konverzaciju.

Mionina prijateljica je naglasila da se potpuno slaže sa porodicom Jovanović, odnosno, da ne razume zašto trpi torturu od strane Ša, kada je sa Stanislavom imala mirnu vezu, bez stresa i bilo joj je omogućeno sve o čemu je sanjala. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

09.05.2024 18:44

Ne brini, Taki, i tvoja ćerka IGRA RIJALITI - za silikone da plaća... A Miona,dabome, KARIJERU !! Svima sve "dozvoljeno", samo "nije" Mioni - ma nemoj !! Kakvu je sliku poslala narodu, pitaš Taki, je l ?? Da ti JA kažem : ODLIČNU, bre !! Šta ste je (svi) spopali, odlična devojka ! A kakvu sliku "šalje" tvoja ćerka, je l to normalno ??

mishel55

09.05.2024 20:25

Kada je bilo pitanje Stanislavove kćer zbig intimnih odnosa komentar ovog neznam kako bi ga nazvao " KČERI SAMO ŽESTOKO "