ŠA BI PUKAO OD MUKE! Ivana Aleksić zablistala kod reperove BIVŠE prijateljice, pa otkrila da li je ZALJUBLJENA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša nikoga nije ostavila ravnodušnim!

ŠA BI PUKAO OD MUKE! Ivana Aleksić zablistala kod reperove BIVŠE prijateljice, pa otkrila da li je ZALJUBLJENA! (FOTO)

Foto: M.A./ATAImages

Ivana Aleksić

Ivani Aleksić, bivšoj supruzi Nenada Aleksića Ša, smeta što je i dalje povezuju sa reperom, iako je od njihovog kraha braka prošlo tri godine, a on je u međuvremenu imao druge devojke, pa čak i suprugu i drugi razvod.

Prošle su tri godine od kako sam razvedena od njega, to je neki moj prošli život i volela bih da pričam o neki lepšim stvarima - kaže Ivana koja očigledno ne želi da se seća braka koji se završio neslavno i uz javni skandal prevare.

- Ojačala sam posle svega. Možda je trebalo da slušam komentare sa stane i obraćam pažnju na savete ljudi koji su više prošli od nas.

Republika

Foto: M.A./ATAImages

Ivana na promociji Višnje Petrović

Ivana se pojavila na promociji Višnje Petrović, koja je bila prijateljica sa Nenadom. Bivša reperova supruga otkrila je da li su prijatelji morali da biraju strane.

- Nikada joj nisam rekla da ona nema kontakt sa njim, nijednom svom prijatelju nisam branila ili tražila da odluči na kojoj će strani biti. Vremenom se sve iskristalizovalo, kaže Ivana, koja je otkrila i da li je zaljubljena:

- Srećna sam i zadovoljna sam, nemam nikoga jako drugo i nisam zaljubljena. Nema ni mnogo kandidata.

Na pitanje da li čita vesti o Ša i gleda rijaliti kaže:

- Isključena sam što se rijalitija tiče, nemam TV uopšte. Dolaze vesti do mene, povezuju me sa njim iako dugo nismo zajedno, ne znam kliko još treba da prođe da se to stiša - iskrena je bila Ivana za "Blic".

Republika

Foto: Instagram, youtube.com/Zadruga Official

Ivana se razvela od Ša pre tri godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

09.05.2024 19:18

Ivana je vrh...i fizički, i emotivno...žena koja fantastično izgleda, još bolje i kulturnije se ponaša i pokazuje...SVAKA JOJ ČAST...ona je za Mionu PRELEPA, PRAVA DAMA...STALNO SE POTENCIRA KAKO JE MIONA PRELEPA...PA DANKA JE ZA NJU VRH...I PO PONAŠANJU, I PO IZGLEDU...